Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: NIE WYSYŁAJCIE 6-LATKÓW DO SZKOŁY

50 tyś osób (nie zł - przejęzyczenie).

ciemniak12
              Zgłoś
              Odpowiedz

950 tyś osób

ciemniak12
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Odp.: NIE WYSYŁAJCIE 6-LATKÓW DO SZKOŁY

I już wiadomo kto i gdzie po mszy głosy zbierał.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 57

Bla bla bla wymyślaj swoje polityczne pierdoły i zacznij robić dzieci wtedy spełnisz się partyjnie i sam sie przekonasz jak jest bez potrzeby wstawiania linków .

Moje dziecko jest zadowolone,że poszło do zerówki jej rówieśnicy również ale części ludzi zawsze to będzie to przeszkadzać bo wszak oni wiedzą lepiej .

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bla bla bla ... pożałować tylko dziecka, że ma takiego tatusia, który dla partii poświęci nawet własne dziecko :) Myślę, że obok pismena i ciebie to trudna na większe polityczne pierdoły :)

ciemniak12
                Zgłoś
                Odpowiedz

Pisałem Ci już zrób własne wychowasz na przykladnego PISowca a moje zostaw mi na wychowanie .

Do żadnej parti nigdy w przeciwieństwie do Ciebie nie należałem a Ty niczym od pismena się nie różnisz więc jeżeli już to siebie do niego porównuj .

Czlowiek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Dla mnie twoje wypowiedzi to polityczne pierdy. Jest wiele matek, które mają dzieci i uznają tę ustawę za niedorzeczność - więc nie opowiadaj głupot, że ci przeciwnicy to agitatorzy. Skoro tak to sam stajesz po drugiej stronie i sam uznany zostaniesz za politycznego agitatora PO.

ciemniak12
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Kolejny raz myślisz,że skoro ty jesteś sługusem politycznym to każdy kto nie jest z Tobą musi być kimś podobnym z drugiej strony .

Co do pierdnięć to już pierdzialeś helem,neutronami i przy tym zostań .Nie masz dzieci a udziesz sie jak je wychować,szkoły pewnie też nie widziałeś od kiedy ją skończyłeś .

Uważam,że świat się zmienia Ty jak by cofnąc czas pewnie byś Twierdził nadal,że jest płaska bo tak uważa kościół co ja Ci na to pradzę ? .

Za każdym razem powtarzasz wszystkie wypociny propisowskie bez zająknięcia dlatego niczym nie różnisz się od pismana reprezentujesz tylko drugą strone .

Proponuje nie posyłać dziecka do lat 18 jak tylko będzie możliwość przecież dziecko się może przeforsować .Swiat nie stoi w miejscu i albo ciężką pracą posuniemy się do przodu albo znikniemy.Kiedyś śmiano się z azjatów a obecnie to potegi pod każdym względem.Niańczenie i zbyt wysoki socjal (nie piszę o Polsce) wykończy Europe i myślenie bo kiedys to .... .

Czlowiek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

idąc twoim tokiem rozumowania człowieczku, wykonując "odpowiednie badania psychologiczne" można posyłać i 4 latki do szkół czemu nie, skoro można i zatrzymać w rozwoju 18 latki, ze skrajności w skrajność. Rok dla dziecka, rok zabawy to dużo, a zabawa to też nauka.

Gość_123
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Zerówka teraz to zabawa nie żadna nauka. Nauka zaczyna się w I klasie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 65

Błyskawicznie rośnie liczba podpisów pod internetową petycją rodziców, którzy domagają się przywrócenia zajęć dodatkowo płatnych w przedszkolach.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 66

Ciekawe ilu jeszcze partyjniaków tu wpadnie by pouczać jak dzieci mają się uczyć .

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sam jesteś partyjniakiem i bzdetów nie opowiadaj. Speca udajesz od wszystkiego - a jak to mówią, jako ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego.

Masz prawo do swojego zdania, ale obrażanie innych tylko dlatego, że nie podzielają twojego toku rozumowania świadczy nie tylko o twoim niskim poziomie, ale i braku pewnej formy inteligencji - zamknięcie się i obrażanie na zdanie innych świadczy o ciasnocie umysłowej.

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Cóż na szczęście Twojego poziomu nie osiągam,bo musiał bym upaść co nie powiem czasem się zdarza ale nie jest notoryczne .Kto nie jest z Tobą jest obrzucany błotem i oczywiście jako prawdziwy pisowiec odwracasz zaraz kota ogonem,że jesteś obrażany i dyskryminowany .Już Ci to pisałem kilka razy zrób sobie dowolną ilość dzieci i wtedy możemy o czymkolwiek porozmawiać.

O ciasnotę mojego umysłu ciemniaku nie musisz się martwić i nad tym zastanawiać bo moze to przerosnąć to Twoje możliwości bez wskazówek z frondy

Już kilka razy zarzucałeś mi wiele nigdy tego nie podpierając tego cytatami,krótko to ujmując do produkcji dzieci zasuwaj oczywiście po znalezieniu sobie małżonki z odpowiednim poziomem dla Ciebie inteligencji i po każdym paciorku walcz o kolejne pokolenie prawdziwych prawdziwków.Dopuki sobie choć jednego nie zrobisz i nie poślesz do szkoły to zamilcz albo nińcz kota ? .

Co do wieku jak piszę anonim zawszę będą tacy co powiedzą,ze jeszcze jest za wcześnie ale od tego jest psycholog ktory może ocenić stopień rozwoju dziecka i jak zajdzie potrzeba przesunąć naukę .

Czlowiek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Na zdrowie tylko się nie udław :)

ciemniak12
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 97

człowiek,

zebys nie popuscil w majty z tego napinania sie.

potem bedziesz musial prać !!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 69

No właśnie człowieku. Dobrze powiedziane "...moje zostaw mi na wychowanie". Dlaczego wiec państwo wtrąca się do wychowania MOICH dzieci? Skoro uważam, że moje sześcioletnie dziecko nie nadaje się emocjonalnie jeszcze do szkoły to powinienem mieć prawdo decyzji. W tym wieku rok różnicy u dziecka robi naprawdę ogromną różnicę. Ja nie mówię żeby zabraniać posyłać sześciolatków do szkoły. Rodzice powinni mieć jednak prawo wyboru. Tusk ma opinię ludzi w głębokim poważaniu, pokazał to już nie raz. Dlatego to są jego ostatnie podrygi!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 52

Absolutnie jestem za tym aby dziecka nie posyłać do pierwszej klasy w wieku 6 lat. Obecnie moje dziecko chodzi do klasy pierwszej, w ubiegłym roku zaliczyło zerówkę w szkole. Jest kolosalna różnica pomiędzy pierwsza klasą a zerówką jeśli chodzi o podstawę programową przede wszystkim. W obecnej chwili w pierwszej klasie dzieci mają bardzo dużo pracy jeśli chodzi o ćwiczenie pisania literek, cyferek itd.

Cieszę się bardzo, że nie posłałam córki do pierwszej klasy i jeśli rodzice mają taka możliwość to zachęcam do wstrzymania się rok z nauką szkolną. Dzieci nie są gotowe a przynajmniej większość do tak intensywnej pracy. Najważniejsze są pierwsze lata nauki jeśli dziecko ma pozytywne doświadczenia to będa one miały wpływ na większą motywację w latach późniejszych.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
14 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę