Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                    • Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

@gość13;17 - nadużyciem jest dopuszczanie kłamliwych i szkalujących wypowiedzi na forach.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Doctor_honoris_causa

Bartoszewski posiada doktoraty honoris causa kilku uniwersytetów (PUNO – Londyn 1981, Hebrew College – Baltimore, USA 1984, Uniwersytetu Wrocławskiego – 1994, Uniwersytetu Phillipa w Marburgu – 2001, Warszawskiego – 22 listopada 2002[21], Gdańskiego – 29 września 2005[22], KUL – 29 stycznia 2008[23], Uniwersytetu Opolskiego – 10 marca 2008[24], Uniwersytetu Hajfy – 4 czerwca 2008, Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie – 3 czerwca 2009, Uniwersytetu Łódzkiego – 16 października 2009

Użyj czasem mózgu, zamiast powtarzać PiSopropagandę.

Wstyd mi, że szkaluje się człowieka o życiorysie, którym mógłby obdzielić kilkudziesięciu opluwaczy.

Tinca
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Tinca nie musi go szkalować ,te tytuły są nadane honorowo ,Lepper też jeden taki miał nadany . Bartoszewski nie ma magistra nie mniej to nie jego wina tylko raczej systemu ,tego samego co niby atakujący Bartoszewskiego nie trawią ale miał i zalety np to ,że nie pozwolił mu zostać mgr ;) .

Czlowiek
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

tinca ty uzyj se mózgu.a wałesa po zawodówce teżPOSIADA HONORIS CAUSA NIE !!???

Gość_DD
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

@????? z 09 27 O czym powinien napisać prace pański idol ? by zaspokoiła pańskie gusta ?

Czlowiek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Dla mnie Poseł powinien posiadać wyższe wykształcenie to raz i Poseł Rusiecki to ma. Co do pracy w bibliotece to uważam, że w takiej placówce wymagane jest i powinno być wyższe wykształcenie i napewno już od góry bo by zarządzać czymś to trzeba się na tym znać. A socjologia z bibliotekoznawstwem nie ma nic wspólnego.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Co ma wykształcenie do pracy w bibliotece ,poda ci jakoś lepiej szukaną książkę ?? ,rozumiem że coś najlepiej z literaturą to jeszcze bym zrozumiał .

Poseł reprezentuje wszystkich ludzi i nie może być przedstawicielem tylko wąskiej grupy ludzi .

Moim zdanie poseł powinien być kreatywny przede wszystkim a nie czekającym na rozkazy z góry żołnierzem .

Czlowiek
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

haha Śmieszny temat. Jak na niego będe głosowł to wygram w totka czy jak?

Gość_zdrowia życzę
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ja tak to rozumuję. I mówię wam jako wróżka tylko Jarosław Rusiecki 2 na liście 1. 2 na 1! Pamiętajcie

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

A Grabowski który wiele lat był szefem szpitala jest lekarzem?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Gość_kiki
      Zgłoś
      Odpowiedz

Moja cala rodzina i znajomi z pracy głosują na Jarka Rusieckiego.

Gość_belki
        Zgłoś
        Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -