Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Ilość postów: 29 | Odsłon: 2888 | Najnowszy post
  • Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Nie wygrałem w Lotto wygram w wybory głosuję na Jarka Rusieckiego to PEWNIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_minimax
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Jak jest taki jak Kaczyński to jasne że tak,...

pono
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Jak najbardziej jestem zaaa

Gość_luzio
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Najlepszy KANDYDAT z naszego powiatu. Super inteligentny Pan i do tego doskonały mówca .

Gość_seba
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Nie wygrałem wczoraj w Lotto - wygram 09.10.2011. Głosuję na Jarka Rusieckiego

Ani chybi to Artur Głąb!!!

Gość_Gienek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie zgadzam się. Głąb może nie jest jakimś orłem intelektu, ale też nie jest człowiekiem prostym, żeby wyjść z taką prymitywną agitacją. Moim zdaniem to przedwyborcza inicjatywa Forum Młodych PiS. Swoją drogą, działalność tej grupy pokazuje, jaka intelektualna mizeria dominuje wśród zaangażowanej partyjnie młodzieży.

Gość_Pachucy
        Zgłoś
        Odpowiedz

A co się dziwisz, jak to Forum składa się w połowie ze stażystów z biura poselskiego?

Gość_Gienek
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jeżeli to prawda, to po takiej "promocji" już bym im podziękował

Gość_Pachucy
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Dziwnym trafem mimo różnych wpisów i nicków brak informacji o sieci -przypadek ?

Wczoraj, 21:04

Dziś, 07:21

Dziś, 16:42

Jeżeli to autopromocja to tragiczna ,choć nie sądzę by to sam kandydat bo facet jest poważny .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Będzie wielka komulacja a w Ostrowcu wygra tylko jeden Jarosław tylko że GÓRCZYŃSKI !!!!

Gość_ZUZA
        Zgłoś
        Odpowiedz

Zuza pij mniej kawy bo chyba masz już

haluny . A Jarek i tak będzie posłem i nie Górczyński a Rusiecki . i nic na to nie poradzisz nawet TOS i PSL na to nic nie poradzą .

Pamiętaj nie było Kuby nie bedzie i Górki.

Gość_minimax
          Zgłoś
          Odpowiedz

Będzie będzie i dlatego już robicie w g... Górczyński będzie posłem, a drugi Jarosław wróci do biblioteki!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

To jest niesamowite, że Poseł Rusiecki pracował w bibliotece, kierunku takiego nie ma ukończonego tylko socjologię, którą kończył gdy pracował już w bibliotece. W takiej placówce jak biblioteka osoby nią zarządzające tez powinny mieć ukończone bibliotekoznawstwo choćby nawet podyplomowe studnia nie mówiąc już o magistrze.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

gość 9.04 Dziennikarze nie są po dziennikarstwie, wielu nie pracuje w zawodach zgodnie ze swoim wykształceniem, bo tak teraz jest. A co powiesz na profesora Bartoszewskiego, który nie ma nawet matury, a co powiesz na Sikorskiego, który jest po licencjacie, czy Rostowskiego, który jest ledwie magistrem, a zarządza pieniędzmi całego kraju. Nie wspomnę o magistrze historii, który stoi na czele rządu, a nie zna nawet historii swojej rodziny? Może też powinni pokończyć chociaż jakieś studia podyplomowe?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

piszesz profesor Bartoszewski a zarzucasz mu brak matury. Halo :P

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Każdy z nich podczas wyborów wyłazi na powietrze a po wyborach chowa się do norki i zapomina o wszystkich !!!!! i cieszy się z wysokiej pensji a my małe ludziki żyjemy z zasiłku i zapomogi :( o ile go jeszcze mamy

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Jak niema matury to jak może byc profesorem ?a to nieznaczy że jak niema papiera to nie jest mądrzejszy

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

10.50 piszę o nim profesor, żeby pokazać jak się go tytułuje w mediach, choć jest to nadużycie, bo rzeczywiście na maturze zakończył swoją edukację

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -