Nie wygrałem w Lotto wygram w wybory głosuję na Jarka Rusieckiego to PEWNIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak najbardziej jestem zaaa
Najlepszy KANDYDAT z naszego powiatu. Super inteligentny Pan i do tego doskonały mówca .
Ani chybi to Artur Głąb!!!
Nie zgadzam się. Głąb może nie jest jakimś orłem intelektu, ale też nie jest człowiekiem prostym, żeby wyjść z taką prymitywną agitacją. Moim zdaniem to przedwyborcza inicjatywa Forum Młodych PiS. Swoją drogą, działalność tej grupy pokazuje, jaka intelektualna mizeria dominuje wśród zaangażowanej partyjnie młodzieży.
A co się dziwisz, jak to Forum składa się w połowie ze stażystów z biura poselskiego?
Jeżeli to prawda, to po takiej "promocji" już bym im podziękował
Dziwnym trafem mimo różnych wpisów i nicków brak informacji o sieci -przypadek ?
Wczoraj, 21:04
Dziś, 07:21
Dziś, 16:42
Jeżeli to autopromocja to tragiczna ,choć nie sądzę by to sam kandydat bo facet jest poważny .
Będzie wielka komulacja a w Ostrowcu wygra tylko jeden Jarosław tylko że GÓRCZYŃSKI !!!!
Zuza pij mniej kawy bo chyba masz już
haluny . A Jarek i tak będzie posłem i nie Górczyński a Rusiecki . i nic na to nie poradzisz nawet TOS i PSL na to nic nie poradzą .
Pamiętaj nie było Kuby nie bedzie i Górki.
Będzie będzie i dlatego już robicie w g... Górczyński będzie posłem, a drugi Jarosław wróci do biblioteki!
To jest niesamowite, że Poseł Rusiecki pracował w bibliotece, kierunku takiego nie ma ukończonego tylko socjologię, którą kończył gdy pracował już w bibliotece. W takiej placówce jak biblioteka osoby nią zarządzające tez powinny mieć ukończone bibliotekoznawstwo choćby nawet podyplomowe studnia nie mówiąc już o magistrze.
gość 9.04 Dziennikarze nie są po dziennikarstwie, wielu nie pracuje w zawodach zgodnie ze swoim wykształceniem, bo tak teraz jest. A co powiesz na profesora Bartoszewskiego, który nie ma nawet matury, a co powiesz na Sikorskiego, który jest po licencjacie, czy Rostowskiego, który jest ledwie magistrem, a zarządza pieniędzmi całego kraju. Nie wspomnę o magistrze historii, który stoi na czele rządu, a nie zna nawet historii swojej rodziny? Może też powinni pokończyć chociaż jakieś studia podyplomowe?
piszesz profesor Bartoszewski a zarzucasz mu brak matury. Halo :P
Każdy z nich podczas wyborów wyłazi na powietrze a po wyborach chowa się do norki i zapomina o wszystkich !!!!! i cieszy się z wysokiej pensji a my małe ludziki żyjemy z zasiłku i zapomogi :( o ile go jeszcze mamy
Jak niema matury to jak może byc profesorem ?a to nieznaczy że jak niema papiera to nie jest mądrzejszy
10.50 piszę o nim profesor, żeby pokazać jak się go tytułuje w mediach, choć jest to nadużycie, bo rzeczywiście na maturze zakończył swoją edukację