Czy to się często zdarza ?- nie było dziś 5 tuż po 7, pojawił się dopiero następny kurs po 7.30 - spóźniałam się do pracy.
Idz do dyspozytora MPK tam uzyskasz info a nie na forum
ojej ale się stało i taki cymbał pisze na forum jakby mu ludzie pomogli lub zawinili
Ty jesteś nie tylko cymbał, ale cham. Można chyba inaczej zareagować. człowiek miał problem a Ty tu z wyzwiskami.
Nie chcę żeby zabrzmiało to złośliwie, ale można się uśmiać.
Wielkie halo. Ile razy mnie autobus odjechał jak jeszcze studiowałam a tu zima itp. Zdarza się czasem.
No i dobrze, niech piszą. Szanująca się firma przewozowa nie robi takich jaj.
A wiecie jak zrobic kanara w balona ??? Kupic bilet i iść na piechotę
Też dowcip:autobus MPK gwałtownie odjeżdża z przystanku i jakiś człowiek nie zdążył wsiąść. Biegnie i kiwa dlatego pasażerowie krzyczą do kierowcy, aby się zatrzymał. Ten w końcu zatrzymuje autobus i spóźniony pasażer wsiada witając wszystkich słowami "Bileciki do kontroli". Jak widać, czasem nie warto być empatycznym.
Przyznam ze dobre :)) lepsze niz moje hi hi
Myśleli, że dziś masz wolne - Dlatego nie przyjechał.
I co w związku z tym? Odszkodowanie w postaci dniówki chcesz?
Chamstwo wśród kierowców jest spore. Biegnę do autobusu, kierowca na skrzyżowaniu doskonale widzi mnie czekając na skręt. Za zakretem wjeżdza do zatoczki, biegnę wzdłuż tak że widzi mnie w lusterku, niestey odjeżdża.
A chamstwo wśród pasażerów przekracza wszelkie granice.
ja też chciałem jechać pod zeork 5 przed 8 i też nie było.
Ja czekałam na 9 i też się nie doczekałam o 14.33. Nie wiem te rozkłady to aktualne są? Już drugi raz mi się zdarzyło,że nie przyjechała 9.
Dodam jeszcze,że nie odjechał mi autobus jak co niektórzy sugeruję. Zawsze jestem wczešniej. Po prostu nie przyjechał. Była notka,że kursuje w dni nauki szkolnej,a przecież dzisiaj normalny dzień .