i o to chodzilo....hahahha drzewa po ochrona.a ze ty masz wilgotno w domu to juz problem twojego mieszkania..
czyli dziadeczek wygral ...hahah sam jeden wygral ze spuldzielna ....oj fajowo..tak trzymc dziadku ....
więcej szacunku dla znudzonych emerytow ktorzy zasadzili drzewa wlasnie dla ciebie i twoich dzieci aby oddychali swiezym powietrzem a nie spalinami samochodowymi.a wysylajac kogos na wies to duzy nietakt bo i w twojej rodzinie tez ktos pochodzi ze wsi.przecierz wiekszosc ludzi w tych blokach pochodzi ze wsi i wcale nie brak im kultury.ty pewnie jestes mieszczuchemmm! to widac.
to jest 21 wiek, parkingi mają być
....NIECH SOBIE NARYSUJA...HAHA
A ja chcę parking! W tym bloku są osoby z grupami inwalidzkimi i dojście dalej do parkingu jest dla nich problemem. Mamy XXI wiek- praktycznie każdy ma samochód. W wielu domach jest więcej niż jeden właściciel auta.
Mam wybór, albo mieć auto, którym dojade do pracy, albo się zwolnię i pan któremu parking jest niepotrzebny będzie za mnie spłacał zadłuzenie za czynsz, bo na bilety czy taksówki mnie nie stać.
Żyj i pozwól żyć innym !
Nie ma nikogo takiego.glupot nie pisz.i troche od tematu.co ma wspulnego parking z praca.dupe trochę trzeba ruszyć i iść 5 metrów do samochodu a moze pod sama klatkę limuzyna podjedzie.kazdy chce wygode.
Z grupa inwalidzką...Oj nie ma
Przecież za blokiem 67 jest duży parking. Po drugiej strony ulicy następny. Ludzie myślcie trochę.
Są - oba zapchane. Wieczorem nie ma tam nawet po co wjeżdzać- kto chciał tam zaparkować wie o czym mowa.
To dlatego stawisz bokiem ...
Trudno wjechać w zakręt przez ten samochod
O czym mowa...każdy parkuje..
witam wlasnie jakis czas temu mial powstac parking za blokiem 68 od strony przystanku.ale mieszkancy tego bloku zapprotestowali bo szkoda im bylo paru drzew.teraz nie maja gdzie parkowac-ale maja cisze i brak spalin z obu stron bloku.a duzo zieleni wokolo to samo zdrowie! i tam tez mieszkaja ;dziadeczki ze wsi; ktorzy zasadzili drzewa dla WAS.
ale mata problem hahahaha
NO bo to jest poważna rzecz
Nie dajcie budowac parkingu !! Ja nie mam samochodu to niech ten co ma nie będzie mógł zaparkowac !! Ludzie - przecież Wy w miastach zyjecie ne na wsi!! Tam o miedzę na dwa palce walka a tu o parking ?? Co za naród ??!! Jak Kononowicz - najlepiej żeby "nie było niczego" !!
Ten co rozpoczął wątek pisze "nie pozwolimy !!" tzn on i zona ?? Bo niby w czyim imieniu przemawia ?