witam .wlasnie dowiedzialem sie ze przed blokiem 67 na stawkach buduja parking....ale za blokiem sa 2 ogromne parkingi..wiec nie rozumiem powodu..wiem ze kazdy by chcial pod oknem samochod miec,ale lepiej moze niech autostrade zrobia miedzy blokiam...dzieci na dwor wiecej nie wyjda bo samochodow co krok...napewno jakas szycha mieszka i chce widziec auto z okna.i gdzie tu w lato okna otworzyc jak pod oknem parking bedzie..NIE POZWOLIMY NA TO.......ludzie placa za grunt co miesiac ..a tu spuldzielnia tak z nienacka parking sobie robi bez pozwolenia wlascicieli co mieszkaja w bloku.....
przepraszam..oplata roczna za grunt...przed blokiem..nie miesieczna...
to jest 21 wiek, parkingi mają być
A ja chcę parking! W tym bloku są osoby z grupami inwalidzkimi i dojście dalej do parkingu jest dla nich problemem. Mamy XXI wiek- praktycznie każdy ma samochód. W wielu domach jest więcej niż jeden właściciel auta.
Mam wybór, albo mieć auto, którym dojade do pracy, albo się zwolnię i pan któremu parking jest niepotrzebny będzie za mnie spłacał zadłuzenie za czynsz, bo na bilety czy taksówki mnie nie stać.
Żyj i pozwól żyć innym !
Przecież za blokiem 67 jest duży parking. Po drugiej strony ulicy następny. Ludzie myślcie trochę.
LUDZIE ! SPÓŁDZIELNIA A NIE SPUŁDZIELNIA
Ale marudzita, mi sie przyda ten parking, juz bez przesady odezwały sie znawcy tematu, nie masz samochodu nie pisz