Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nie pozwolimy na budowę parkingu przed blokiem 67...

Ilość postów: 7 | Odsłon: 6227 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Nie pozwolimy na budowę parkingu przed blokiem 67...”.
  • Nie pozwolimy na budowę parkingu przed blokiem 67...

witam .wlasnie dowiedzialem sie ze przed blokiem 67 na stawkach buduja parking....ale za blokiem sa 2 ogromne parkingi..wiec nie rozumiem powodu..wiem ze kazdy by chcial pod oknem samochod miec,ale lepiej moze niech autostrade zrobia miedzy blokiam...dzieci na dwor wiecej nie wyjda bo samochodow co krok...napewno jakas szycha mieszka i chce widziec auto z okna.i gdzie tu w lato okna otworzyc jak pod oknem parking bedzie..NIE POZWOLIMY NA TO.......ludzie placa za grunt co miesiac ..a tu spuldzielnia tak z nienacka parking sobie robi bez pozwolenia wlascicieli co mieszkaja w bloku.....

Gość_mieszkaniec
    Zgłoś
    • Odp.: Nie pozwolimy na budowę parkingu przed blokiem 67...

przepraszam..oplata roczna za grunt...przed blokiem..nie miesieczna...

Gość_mieszkaniec
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Nie pozwolimy na budowę parkingu przed blokiem 67...

to jest 21 wiek, parkingi mają być

Gość
      Zgłoś

A ja chcę parking! W tym bloku są osoby z grupami inwalidzkimi i dojście dalej do parkingu jest dla nich problemem. Mamy XXI wiek- praktycznie każdy ma samochód. W wielu domach jest więcej niż jeden właściciel auta.

Mam wybór, albo mieć auto, którym dojade do pracy, albo się zwolnię i pan któremu parking jest niepotrzebny będzie za mnie spłacał zadłuzenie za czynsz, bo na bilety czy taksówki mnie nie stać.

Żyj i pozwól żyć innym !

Gość
        Zgłoś

Przecież za blokiem 67 jest duży parking. Po drugiej strony ulicy następny. Ludzie myślcie trochę.

Gość
          Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

LUDZIE ! SPÓŁDZIELNIA A NIE SPUŁDZIELNIA

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 92

Ale marudzita, mi sie przyda ten parking, juz bez przesady odezwały sie znawcy tematu, nie masz samochodu nie pisz

Gość
      Zgłoś

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -