Tzw. -" Porozumienie poza podziałami" - bardzo dobre określenie pustego sloganu...
Gościu 20:44; wobec nielegalnych migrantów działa czarodziejska różdżka Leszczyny. Mogłoby byc to smieszne gdyby nie było straszne.
Komu miła jest Ojczyzna i Polacy idzie w sobote na bazar podpisać sie pod listą poparcia dla referendum.
Czyli co Olownia jest przeciw Wawrzykowym imigrantom?
Niech mi ktoś wytłumaczy bo czegoś nie rozumiem, co lokalni włodarze tego miasta, teraz mogą? Chyba jedynie pomachać tym w rządzie i prosić o mniej inżynierów, bo ludzie w Ostrowcu zaczynają widywać ich na ulicach XD
Hahaha za Pisu ich nie widziałeś w Ostrowcu
Jest na YT krótki film, gdzie nasza sąsiadka z zachodu nawołuje w swoim języku do naszego rodaka. Ten jej odpowiada podpierając się nazwiskiem upadłego dawno malarza.
Nawet ciekawe.
Tumanie z 21:57 tak nie widziałem inżynierów chirurgów operujących śrubokrętem na ulicy, ani blacharzy samochodowych, czy naturszykow srajacych do jeziora. Podać ci więcej przykładów, czy może już zaskoczyłeś tefałenowski lemingu...??!
To dla mądrych i tych którzy mądrzeją, bo uwierzyli kiedyś rudej wronie.
Ciemny nie zrozumie o co chodzi.
Szkoda słów.
04 34 pisi ćwoku i to wszystko miało miejsce w Ostrowcu twoim zdaniem i kto tu jest tumanem ?
7:45 A jakie to ma znaczenie gamoniu gdzie to miało miejsce.??? Otóż jedno z wymienionych przeze mnie zdarzeń miało miejsce niedawno w Ostrowcu, ale najwidoczniej za głupi jesteś aby połaczyć kropki.
Straszne. Nazizm u bram. A podpisują dziady, co nosa poza naszą wioskę nie wystawili.
07 51 jakie zdarzenie miało miejsce w Ostrowcu a ty czytaj ze zrozumieniem amebo pospolita
Do ameby z 08 57 co ty myślisz że ja będę tu podawał takie informacje...??? Wysil swoje szare komórki jeśli w ogóle takowe posiadasz, w co akurat wątpię...
09 04 jeśli miało miejsce jakieś zdarzenie łamiące prawo ty jako pisi patriota powinieneś to zgłosić odpowiednim służbą
I znowu lewacki par chu kluczysz wokół tematu. I poraz kolejny odpowiadam kończąc tym samym dyskusje z osobnikiem o wątpliwym ilorazie inteligencji. Tak odpowiednie służby wiedzą o tym fakcie!
Nie ma wyrazu "poraz".
W Ostrowcu są ci legalni pisowscy imigranci pracujący na polski ZUS i naszych emerytów