A ja jestem za tym aby wszystkim dać 13-ki ,14-ki premie podwyżki.A dla mnie chciałbym aby ZUS gdy wyjeżdżam zwolnił mnie z opłaty składki na ten tydzień i zapłacił raz w roku za 2 tygodnie urlopu tak jak mają wszyscy.Wtedy będę jeżdził na 2 tygodnie wakacji.
Jaka praca, taka płaca.
Gienek Twoja opinia jest bardzo uogólniająca i krzywdząca. Uwierz, że nie każdy się obija w urzędach. Są też ludzie, którzy sumiennie pracują. Często są różnego rodzaju kontrole i później wychodzi kto jak pracuje. Najlepiej to uogólnić i stwierdzić, że tam się nie pracuje..
hehe chyba jaka płaca, taka praca:)
Gienek to jełop...Nawet nie wie, że maksymalny wymiar dodatku stażowego to 20%. Mozesz pracować i 45 lat, a dodatek zatrzymuje się na poziomie 20%. Poczytaj sobie gamoniu trochę, trochę wiedzy ogólnej zdobądź, a dopiero z wypiekami na twarzy składaj literki w pisaniu postów na forum :)
Ci wszyscy którzy na budżet pracują nie biorą żadnych 13 ani premii,dlatego to tak boli ludzi jeśli jest kryzys to powinien być dla wszystkich dlaczego budżetówki to nie dotyczy?
Poczytajcie tu; http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/swietokrzyska-lista-plac-druga-czesc-plac-w-regionie-74679.html