czy ktos zna jakas fajna osobe ktora poradziłaby sobie przy dwojce niesfornych dzieciakow?:)
szczerze mówiac ja jestem chętna i mysle ze dałabym rade:) uwielbiam dzieci:) nawet pracowałam kiedys w przedszkolu:)
23 letnia dziewczyna beznałogów, lubiąca dzieci chętnie poradziałby sobie przy Twoich dzieciach:P
nr tel 883093038 czekam na tel:P
ja mam dwojke swoich i czasem opiekuje sie dwojka siostry i swietnie sobie radze
ja nie pytam czy ktos sobie radzi czy nie tylko zadaje konkretne pytanie:)i oczekiwałabym konkretnej odpowiedzi:)
ZADAŁAŚ PYTANIE CZY KTOŚ SOBIE PORADZI PRZY DWÓJCE NIESFORNYCH DZIECI. LUDZIE ODPISUJĄ, ŻE TAK, A TY, ŻE TO NIE KONKRETNA ODPOWIEDŹ. NORMALNA JESTEŚ?
napewno bardziej kulturalna od Ciebie....czy ktos zna jakas fajna osobe ktora poradziłaby sobie przy dwojce dzieci?w tamacie"niania"(dla tych ktorzy maja problem z interpretacja tresci,z nuda w domu -a co za tym idzie-chamskimi tekstami na forum)pytam o nianie:)dla moich dzieci:))pilnie poszukiwana.
Czy to jest oferta pracy? I w jakim wieku są dzieci? Ile godzin opieki?
dzieci maja 2 i 9lat.nienormowany czas pracy(zalezny od naszych grafikow) czasem 3godz czasem 8godz a czasem wolne.tylko opieka baz gotowania i sprzatania.
JA znam taką osobę, zajmowała się moimi dziećmi i super sobie dawała radę.
nie podam ci tak nr, napisz maila to ci napisze