Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 91442 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Netia - praca

Nikt sie nie pofatyguje z przeliczeniami z bardzo prostej przyczyny, propaganda wewnatrz tej firmy jest rownie skuteczna co rzadowy PR. Co z tego, ze ktos to policzy i przedstawi na forum skoro wiekszosc obecnych pracownikow wierzy kierownictwu bezgranicznie i nie widzi, ze jest robiona w konia. Coz pozostaje? Terapia wstrzasowa przy ktorejs z kolejnych wyplat, proste. Wroce jeszcze do ktoregos z wczesniejszych postow. To forum publiczne i mam prawo do wyrazania opinii a ze moja opinia na temat Marcina G. jest dosadna i nie da sie ukryc trafna to moze nie pasowac wszystkim zniewolonym przez jego koszulke z krotkimi rekawami i czarujacy usmiech ze sladami piany, trudno. Wy macie swoje zdanie, ktore nadmienie z grzecznosci, kompletnie mnie nie interesuje :]

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

masz rację, Noname, co do tej propagandy.... przyznać trzeba, że ingracjację, manipulację i socjotechnikę całe kierownictwo ma w małym paluszku.... na początku wszyscy daliśmy się nabrać, dobrze, że niektórzy otrząsnęli się w porę i szkoda, wielka szkoda, że dla naprawdę inteligentnych, kumatych czy doświadczonych ludzi nie ma tam miejsca, no cóż, jaki zarząd - takich sobie wybiera podwładnych, w końcu najważniejsza jest fantastyczna atmosfera, prawda???

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Prawda szkolenia w manipulacji ludzi maja opanowane do perfekcji aczkolwiek wpływ na konto pseudo wynagrodzenia każdego przyprawia o nagły przypływ rozumu ociekają z Samsonowicza czym prędzej .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie prościej byłoby dac ludziom normalne, ludzkie wynagrodzenie? wóczas ludzie by pracowali, nawet za 1300 zł.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 385

Odp.: Netia - praca

No Name co ty woogole piszesz ?? Zazdroscisz Marcinowi bo nie dorastasz mu do pięt:) Zlego slowa nigdy na niego nie powiem . Zazdroszcze mu determinacji i tego wszystkiego co sam osiagnal swoja praca. Co z tego ze sie slini ..boze bez obrazy ale czy ty jestes w 100% idealny??? Pracowalam tam nie odpowiadala mi płaca... zwolnilam sie ..ale to co tam przezylam zawsze bede wspominac:):) Pozdro moja grupa:D Twoja babka to twoj dziadek:D elo

Gość_gustavo lima:D
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

oj.. ale sie nudzicie biedactwa na tym bezrobociu... zeby takie rzeczy pisac.. ale coz, to swiadczy tylko o was i o tym ze mocni jestescie, ale tylko na forum...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

po pierwsze nie na bezrobociu, po drugie jesteśmy mocni nie tylko na forum, bo mieliśmy odwagę powiedzieć "nie" temu co się dzieje w tej pseudo firmie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mieliście odwagę powiedzieć "nie", czyli co? Zwolnić się? Czy był to jakiś inny odważny czyn?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

powiedzieli NIE na forum :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu z 22,25 tak, zwolnienie się jest odwagą w przeciwienstwie do godzenia się na ten cyrk

Gościu z 06,03 brawo, co za sarkazm!

zresztą , dajcie już sobie spokój z tym wszystkim, ci którzy odeszli, podjeli taką a nie inną decyzje a ci którzy tam nadal pracują najwyraźniej sa zadowoleni z warunków i kropka.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 391

Odp.: Netia - praca

lepiej się w porę zwolnic i mieć do siebie szacunek niż tam przebywać i pracować za co?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość_gustavo lima:D Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo poprawilas wlasnie wizeunek Marcina potwierdzajac jego slinotok. Czy mu dorastam do piet? Skad, jestem zerem, dla kogos tak wybitnego jak nasz sliniacy sie przyjaciel jestem co najwyzej srednio rozwinietym insektem bez kompletnie zadnych perspektyw. Przeciez ten gosc jest falszywym fusem, jejku az tak tego nie widac? Zapytaj go moze w cztery oczy jakie sa Twoje perspektywy w tej firmie. Powiem Ci co uslyszysz i zrobie to zupelnie za darmo. Jestes wielka, niezastapiona, super. I na tym niestety skoncza sie gratyfikacje, wiem, ze to smutne ale za slowami nie ida czyny. Mozesz mnie sprawdzic :P

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gosciu z 6.03 koment idealny :D

Gość_Noname
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niezle jaja w tej netii, w ogole w polsce. pracujecie sobie za "pieniadze" uwlaczajace ludzkiej godnosci, 400zl to ja w anglii dostawalem z samych napiwkow w jedna dobra noc bedac barmanem, za tydzien znowu wracam :).

Szczerze to zaluje, ze wyjechalem za granice... tak pozno.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gustavo lima .. ... ciekawe :D ktos tu kroi moja piosenke :D

Gość_Bombka:D
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pozniej bedzie znowu ze cos pisze heheh:D dobra juz sie nie udzielam:)):)):))

Gość_Bombka:D
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie mam siły czytac całego wątku. Wiem, ze w Ostrowcu sa fatalne zarobk. Nie chce nikogo urazić, ale nie wierze, że mozna pracować za 400 zł Ktos tu cos nakręca. Sorry

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie za 400 bo najniższa to kolo 750 brutto czyli 530 do ręki drugi próg to już 1001 brutto czyli 750 do ręki a trzecia to 1300 brutto i 1100 do ręki itd... więc wystarczy trochę chęci aby osiągnąć postawiony sobie cel i wziąć najniższa krajową ;)

płaczcie i narzekajcie dalej może ta manna z nieba wam poleci :)

Gość_Realista
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 1920222425 ... 37383940
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę