Tez podpinam sie pod pytanie jak praca i jak placa? Czy moga sie wypowiedziec osoby ktore pracuja badz pracowaly?
Niekoniecznie. Może mieć też np zaległe alimenty lub coś innego. Nie wszystko kręci się wokół 500 + gościu 18:04.
Siemanko praca na umowę zlecenie ja ogólnie nie byłem zadowolony bo nie lubię jak ktoś stoi mi nad głową i wywiera presję.Na początku wszystko ładnie pięknie to wygląda a później jesteś gnieciony przez koordynatora by sprzedać jak najwięcej umów.Nikt nie patrzy na człowieka liczą się liczby i sprzedaż zapisywana na tablicy.Jeżeli masz słabe wyniki nie wróżę Ci że długo tam popracujesz.Nie polecam ale wybór należy do Ciebie...
No właśnie liczą się liczby złapanych naiwnych ludzi. Jestem w Netii. Żałuję bardzo. Ludzie którzy maja podłączone światłowody narzekają i to bardzo zwłaszcza Ci którzy w poprzednim roku zawierali umowy. Ciagłe awarie. Koszmar!1 Nie polecam NETI.
Jeśli chodzi o światłowód to nie narzekam gościu 15:07. Umowę podpisałem w tamtym roku i jest o niebo lepiej niż na miedzianym kablu. Zero awarii i prędkość dziesięć razy większa. Jedynie konsultanci wydzwaniają często i kilku już pogoniłem, widocznie faktycznie ktoś ich musi nieźle cisnąć.
a ja jestem w netii od kilku lat mieszkam na Sienkiewicza i teraz kolejna umowe podpisuje i jestem zadowolony Mam telefon stacjonarny telewizje i internet.Owszem awarie sie zdarzaja ,ale w której firmie niema?.
Ja mam światłowód od Netii i sobie chwalę. Internet + tv. Śmiga elegancko, żadnych problemów. Polecam z czystym sumieniem
Opisane idealnie, wytrzymałam 1,5 miesiąca, najważniejsza tablica i wyniki, nie masz wyników, nie masz tak naprawdę czego tam szukać, poza tym nie wyobrażam sobie dalszej pracy pod taką presją... I jeszcze te ich rozmowy motywacyjne indywidualne, po których nie masz ochoty dalej sprzedawać, bo rozmowa jest krótka albo sprzedajesz albo wylatujesz
Ja pracuję w netii. Umowa zlecenie, płaca 14.70 brutto. Miesięcznie wyciągam 1500 samej godzinowki. Praca po 6-7godin dziennie. Dużo zależy od tego jakiego masz koordynatora. Ja trafiłem na babkę która się ciagle drze ze nie robimy wyniku, ciagle jej malo i mało. Jak nie masz sph równego iles tam (sph to sprzedaż na godzinę) to płaca ci tylko za 143 godziny. Ogólnie praca nie jest ciężka, siedzisz na tyłku cały dzień i dzwonisz. Trzeba być tylko silnym psychicznie i zlewać to co mówi koordynator na twój temat.