Witam co sądzicie o Neti, tzn internet,telewizja,i telefon. Czy warto zmieniać na tego operatora ,dziekuje i pozdrawiam
U mnie często rozłacza się internet. A na połączenie z infolinią w celu zgłoszenia czegokolwiek nie raz czekałam przy słuchawce po pół godziny- ostatnio całkiem szybko łączyło. I nie zawierajcie umów przez telefon, bo można sie ładnie "wpakować".
UWAGA !!! Jezeli chodzi o szybkosc. Nie dajcie sie zwiesc szybk. na maxa nie oznacza 20 czy 30 mb. Sa sprytni , w roznych miejscach O - ca jest ROZNA . Ja na Rosochach mam ok10mb. a umowie jest max i nic sie nie poradzi. 59,90/ m-c .zawiesilem nr. tel. i jade tylko netem.
To zależy jakie masz okablowanie. U mnie maksymalnie wyciągałem 2mb. Zmieniłem na Vectre - mam 20mb
Mnie przez telefon proponowali 20 mb za 60 zł- w zaokrągleniu, ale okazało sie po pójściu do punktu Netii, że w moim miejscu zamieszkania najwiecej mogę mieć 5 mb.... Na szczęście sie nie zgodziłam.
Nie pakuj się w to g.... Ja czekam aż mi się umowa skończy mam neta mobilnego i jest jedna wielka porażka...
no własnie mam aktualnie Vectre ,ale byli jacys przedstawiciele i zaproponowali mi internet 20mb,telefon darmowe wieczory i sobota niedziela, i telewizja 80 kanałów za 89 zł i i co przejsc czy nie do neti,mam mola....