Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nestle zbuduje 16 siłowni na świeżym powietrzu - głosowanie trwa

Ilość postów: 31 | Odsłon: 2533 | Najnowszy post
  • Nestle zbuduje 16 siłowni na świeżym powietrzu - głosowanie trwa

Udało się z placami zabaw to czemu miałoby się nie udać z siłownią zewnętrzną. Gmina Ostrowiec zgłosiła do konkursu lokalizację w ośrodku wypoczynkowym na Gutwinie. Wygrywa jedna lokalizacja w każdym województwie. Na jeden email głosować można raz dziennie. Akcja trwa do 6 lipca.

Gość_Klikacz
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nestle zbuduje 16 siłowni na świeżym powietrzu - głosowanie trwa

Głosujemy tutaj:

https://www.nestleporusza.pl/glosowanie/27-400

Do dzieła! :)

Gość_Klikacz
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czy z jednego komputera można oddać kilka głosów?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Można.

Gość_Klikacz
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Nestle zbuduje 16 siłowni na świeżym powietrzu - głosowanie trwa

https://www.facebook.com/events/1595122704148581/

Jest wydarzenie na FB. Dołączamy, udostępniamy, zapraszamy znajomych i oczywiście głosujemy :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

tak samo potrzebne jak orliki, może by jakieś przedszkola postawili, czy place zabaw a nie siłownie - kto ma pakować nie potrzebuje extra sprzetu do tego.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Co za naród, wiecznie coś nie pasuje. Jeśli jest szansa zrobić COKOLWIEK dla tego miasta to trzeba postarać się ją wykorzystać. Ale po co, skoro lepiej ponarzekać.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ludzie głosujcie :) rozruszajmy to miasto!!!!!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Starachowice maja 1870 glosow a my 91 :(( przeciez jestesmy wiekszym miastem. Dawajcie ludzie! :))

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wolałąbym dziś żyć w Starachowicach. Miałam do wyboru i wybrałam grajdoł Ostrowiec a nawet na zakupy z braku laku jak się nie chce do Kielc to jadę do Starachowic i jest tam wiele więcej sklepów niż w tym grajdole. Kto mi teraz mieszkanie kupi? Nie znajdę głupka zapewne drugiego.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Starachowice pewnie są z tydzień przed nami, bo od tygodnia trwa głosowanie. 1800 głosów to żadna strata biorąc pod uwagę fakt, że konkurs potrwa jeszcze prawie 3 miesiące :) Przydałaby się większa promocja, choćby w serwisach społecznościowych czy lokalnych mediów.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Utwórzcie profil na facebooku zeby wiecej osób sie dowiedziało. Bo sama wiem po sobie ze częściej jestem na fb, niż na tym forum.mozemy sprubować z glosowaniem.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wczoraj zagłosowałem i do dziś nie otrzymałem linka z potwierdzeniem na pocztę

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jak walczyć to odrazu, ale nie wiem czy nie lepiej na plac nivea, od maja bedzie głosowanie. Na fb jest wydarzenie, ale nie mogę teraz go znaleźć, na tel. przeglądałam i było.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Przecież można głosować na siłownię oraz palc zabaw. Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość_Magda
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Głosy oddane, ale Ostrowiec słabo wypada :( Miejmy nadzieję, że tymczasowo.

Gość_Magda
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

już jest nieźle, od kilku godzin utrzymujemy dystans do Starachowic. Przyspieszamy i pewnie niedługo zaczniemy zmniejszać ich przewage :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Starachowice ponad 2500 a Ostrowiec 252 glosować ludki

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -