Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nerwica lękowa

Ilość postów: 12 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Nerwica lękowa”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Nerwica lękowa

Przechodzilam to w zeszlym roku. Koszmar , balam sie wyjsc z domu, jechac na zakupy, w obawie ze zle sie poczuje lub zemdleje. Ciagle nerwobole nie dawaly mi normalnie funkcjonowac ( klucie w mostku, sercu, bol kregpdlupa, zawroty glowy).Na nic nie mialam ochoty, wiecznie zmeczona i senna. Teraz juz wszystko wrocilo do normy, dostalam prace, jestem usmiechnieta i zadowolona z zycia. Glowa do gory, nerwice da sie pokonac!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

jeśli możesz to napisz jakie masz objawy ja też to u siebie podejrzewam ale nie wiem co z tym dalej robić????

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

10:59 to wszystko znam i przerabiałam.Niestety, mam bardzo silną nerwicę i potrzeba sporo czasu na jej zaleczenie. Wyleczyć się nie da, bo po latach wraca, choć nie musi. Dodatkowo dobór leków nie jest prostą sprawą i tez zanim się odpowiednie dobierze, to upływa trochę czasu

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Wiem, ale nie wolno rezygnować :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Ja miałem objawy nerwicy lękowej (lęki, kołatanie serca itd.)a okazało się że to tężyczka utajona która jest spowodowana niedoborem wapnia magnezu i vit.d3. Po ponad miesięcznej suplementacji magnezem i calcium problem zniknął, ale calcium i magnez biorę do tej pory. Poczytajcie o tym i zwróćcie uwagę lekarza na to bo z tego co wiem w wielu przypadkach jak mój leczone ludzi psychotropowych a wystarczyło pobrać magnez i wapń skrupulatnie i w odpowiednich dziennych dawkach. Każdy przy dzisiejszym stresogennym stylu życia ma niedobory tych witamin minerałów

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Przez jaki czas trzeba brać te witaminy? Np. Miesiąc? I ile musi być przerwy?? Bo wiem że nie wolno przyjmować ciągle witamin bo za dużo też nie dobrze

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

nie podam gg, bo potem ciągle bedzie ktoś gulgał do mnie. Napiszę nazwisko inicjały doktora. G. SZ.

A diagnozowało mnie wielu lekarzy w O-stowcu, kielcach, Warszawie, Lublinie. Ponoć miałam mieć chorą tarczycę, niedobory minerałów i vitamin wszelakich. Nawet dr śp. Chudzicki, powiedział,ze taka choroba to nie choroba, zajmij sie dzieckiem i posprzataj dom, to minie....

Po znajomosci dostałam się do w/w lekarza z inicjałami G. SZ. Dostałam leki i to pomogło. co wazne, gdy cierpisz na nerwicę, jesteś kłębkiem nerwów, paniki, nie zauważasz co się dzieje wokoło ciebie, masz ksobne myślenie. Jak uslyszalalm, ze ktoś zemdlał w sklepie tym a tym, to juz do niego nie weszłam w obawi, ze też fiknę. Po 2 tygodniach łykania leków usłyszałam jak ćwierkają w maju ptaki, zauważyłam,ze kwitną kwiaty, ze moje dziecko usmiecha się na dźwięk mojego głosu....

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Takich leków jest bardzo dużo, a nie tylko Zomiren. Na jednego działa to, a na innego coś innego. Na mnie np. Rexetin. Dodatkowo oczywiście magnez i witaminy.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Zomiren bardzo uzależnia i stosuje się go jako wspomagający, przy leku głównym

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Leki leczą tylko objawy, a przyczyna pozostaje, radzą wybrać się do psychoterapeuty. Może pomóc dokonać człowiekowi zmian w życiu, w sposobie myślenia, lepiej poznać siebie... Ja mogę polecić Panią Ilonę, młoda osoba z nowatorskim podejściem, uczyła się w Anglii, jest młoda i na pewno nie bazuje na przestarzałych metodach z przed 20 lat. Bardzo sympatyczna osoba i potrafi słuchać. Bardzo mi pomagała. Rozmowa po której człowiek inaczej patrzy na pewne sprawy ma motywację aby walczyć z nerwicą. Ja miałam bardzo ciężką nerwicę, nie wychodziłam nawet z domu. Dostawałam bardzo szybkiego bicia serca i miałam duszności, lądowałam na pogotowiu.

Psychoterapia wymaga zaangażowania od pacjenta ale można z nerwicy wyjść a przynajmniej poprawić sobie znacznie komfort życia.

Dodam jeszcze że brałam tylko tabletki ziołowe bo leków od psychiatry brać nie mogłam (po wszystkich albo dostawałam mlekotoku, albo miałam omdlenia itp).

Podaję kontakt do Pani Ilony

www.psychoterapia-ostrowiec.pl

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

witam, ja również mam nerwice lękową tyle że ja mam jeszcze do tego depresje. U mnie nerwica sie objawia na punkcie tego że ktoś może zrobić krzywde mojemu dziecku. jak z kimś obcym rozmawiam zaraz widze w nim zagrożenie . Trwa to już bardzo długo wcześniej miałam tak na punkcie swoim a później jak pojawiło się dziecko pojawiło się na punkcie jego takie zawirowanie. Nerwice da sie leczyc i chyba da sie nawet wyleczyc ale u mnie juz jest zaawansowane stadium bo doszla depresja jest ciezko ale wierze ze sie wylecze.

Gość_Luna
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

U jakiego lekarza się leczycie? Na Denkowskiej, mam wrażenie, że jest lekka olewka pacjenta :(

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
W tym wątku znajdują się 9 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę