Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nerwica lękowa

Ilość postów: 8 | Odsłon: 1373 | Najnowszy post
  • Nerwica lękowa

witam,

szukam ludzi z Ostrowca którzy zmagali się z nerwicą lękową i kt. udało się z tego wyjść,

odezwijcie się proszę,

pozdrawiam

Gość_Ta sama
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nerwica lękowa

Mnie pomogl dr. Szaginian. Prawie dwa lata mialem wyciete z zyciorysu

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Nerwica lękowa

Czy mógłby ktoś zablokować tą pannę lub zgłosić ją gdzie trzeba, bo coś z nią nie halo?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

to mozna zaleczyć po jakims czasie zawsze wróci, czeka tylko przyczajona na odpowiedni moment. Zmagam się z tą chorobą 12 rok. Zawsze wrcało po pół roku, roku, trzech latach. dlatego najlepsza jest dawka podtrzymująca leku, ktora powoduje, ze cholerstwo nie wroci.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja rowniez ja mam --leczylem roznymi lekami wlacznie z uzaleznieniem ze znalazlem sie na oddziele 12-stym u pani doktor TYMINSKIEJ-ona ta wspaniala kobieta uratowala mi zycie--a ostrowiecki lekarz wyrzadzal mi krzywde--przez dluzszy czas nie bralem lekow ale zycie i sytuacje stresowe przygonily mi ta chorobe spowrotem--dzis juz ponad 3-ci rok biore leki podtrzymujace nieuzalezniajace--bede sie staral o rete

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ze swego doswiadczenia wiem jak wazny jest zaufany lekarz ktoremu bedzie zalezec dobro pacjenta a nie pieniadze--bedac mlodym czlowiekiem przezylem stan wojenny i areszt--po wyjsciu zaatakowala mnie nerwica lekowa--zaczolem ja leczyc u wielu ostrowieckich lekarzy--chodzilem prywatnie ,panstwowo od lekarza do lekarza--tracilem ciezkie pieniadze na wizyty--diagnoza--nerwica--tracilem z powodu tej choroby kolejne zaklady pracy--zaufalem pewnemu lekarzowi-chodzilem do niego panstwowo i prywatnie,,mialem mloda zone dzieci--lekarz ten zamiast mi pomoc uzaleznil mnie od lekow BDZ--TRWALO TO 9-wiec dlugich lat--koszmar ,leki ataki,karetki pogotowia--bylem chodzacym zywym trupem--dopiero pani doktor Tyminska mi pomogla--miesiac czasu lezalem na detoksie==dzis jestem innym czlowiekiem owszem mam nerwice bo nie mam warunkow cieplarnianych,biore leki ale nie uzalezniajace---tak mi pomogl ostrowiecki lekarz ze jakbym dluzej do niego chodzil to bylbym w grobie---

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Nerwica lękowa

Pewnie są ale jak są to boją się o tym mówić.A najwięcej będą mieć

do powiedzenia ci co nie znają tej choroby.udaj się do lekarza on przepisze ci leki

zasugeruje terapie a i dluzsze leczenie z nauka jak sobie

radzic z ta choroba .bo ona zawsze juz z ta bedzie.

ja znam ta chorobe poloczona z depresja i ktos mi

bliski uczy sie z nia zyc. ale nie jest ostrowca. trzymaj sie

dasz rade i wierz w siebie nawet gdy znow lek sprawi ze ciezko bedzie

stawiac kroki czy oddychac. wybierz dobrego lekarza

a znow bedziesz mogla zyc

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

dziękuję za poważne podejście do tematu i pomoc, cieszę się, że są jeszcze tacy ludzie jak Wy, z serca dziękuję

Gość_Ta sama
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę