Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nerwica lękowa

Ilość postów: 51 | Odsłon: 6316 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
            • Odp.: Nerwica lękowa

W Ostrowcu jest ktoś, kto leczy hipnozą, skuteczne metody gabinet "Hypnosis"

Gość_pytający
              Zgłoś
              Odpowiedz

Trzeba porozmawiać ze specjalistą, nauczyć się pozytywnego myślenia i afirmacyj,przede wszystkim- znajdź przyczynę nerwicy, póki tego nie zrobisz-skutki będą nadal dopadać ciebie.Jest zasada przyczyna- skutek. Oczyść się z karmy, która na tobie ciąży od pokoleń,a przyczyna zniknie. Powodzenia

Gość_odpowiadający
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: Nerwica lękowa

_pytający - przestań reklamować gabinet z hipnozą....od tego jest strona z ogłoszeniami

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie reklamuje go, tam uzyskałam pomoc i teraz zaczynam sama sobie pomagać, bo wiem jak Tyle.

Gość_zyczliwy
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Gdzie ten gabinet " Hypnosis " się znajduje? Ile taki seans kosztuje?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Polecam psychoterapię-najpierw dobrze sie dowiedzieć gdzie leży przyczyna, mnie nauczono także treningów relaksacyjnych i na razie jest ok, lekkie objawy miewam tylko po jakiś stresujących okresach w życiu.Niestety w Ostrowcu trudno o psychoterapeutę, tutaj obowiązuje zasada-tableta i do przodu.Tablety tak ale jak nic już nie pomaga

Gość_nerwuska
      Zgłoś
      Odpowiedz

A macie może namiary na jakiegoś DOBREGO psychoterapeutę?Niekoniecznie musi być z Ostrowca. Do Qby z 9.30 Na początku dopadał mnie silny ból w klatce i zaje....ty lęk o swoje życie, przychodziły myśli że to zawał. kilkanaście wizyt na pogotowiu i w szpitalu- badania w kierunku schorzeń kardiologicznych ii wszystko OK wychodzi. Mimo tego jakiś ciągły niepokój jest.

Gość_Nerwus
        Zgłoś
        Odpowiedz

odpowiadający a jakie są te techniki relaksacyjne, na czym to polega, na czym polega to odblokowanie czakr o czym piszesz, od czego wogóle zacząc?

Gość_+i-
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wtedy, gdy mamy stres-cała nasza energia zaczyna blokować,właśnie wtedy zaczynamy chorować.Badania będą dobre,a my ciągle czujemy ból, niepokój. Wtedy koniecznie trzeba znaleźć przyczynę.Tu potrzebna rozmowa.Potem może to być skanowanie ciała i odblokowanie,wtedy energia zaczyna przepływać swobodnie.To doskonale da się odczuć.A metody relaksacyjne to-Technika oddychania,odnalezienie klucza do podświadomości i tą metodą każdy jest potem w stanie pomagać sobie sam,oczyszczenie karmiczne-uwolnienie od wszystkiego nega,które ciąży na nas(przekonań naszych rodziców, dziadków, pradziadków...)To wszystko trzeba pojąć, zrozumieć i uwolnić. Wtedy czujemy ulgę i objawy znikają. A człowiek zmieniając stare przekonania na nowe jest lepszy, czysty,wolny-znajduje prawdę życia, jej sens.Uczą się metod regeneracji organizmu-w stanie jest pomóc sam sobie.Ucząc swój umysł możęmy kreować swoje życie

Gość_odpowiadający
            Zgłoś
            Odpowiedz

Żeby zlikwidować ból głowy-trzeba rozluźnić się całkowicie, najlepiej położyć.Poczuć ten ból, jak najbardziej-gdzie boli i jak boli,dlaczego boli.Wyobrazić balon, najlepiej czerwony przy koronie głowy i dokładnie wyobrażać, widzieć, jak ten ból ucieka do czerwonego balonu-całkowicie. Zawiązać balon nitką- zrobić to szybko i wypuścić.Widząc go jak leci do nieba.I podać sugestie-moja głowa jest wolna od bólu, czuje się wspaniale do końca dnia. Gotowe. Powodzenia.

Gość_odpowiadający
              Zgłoś
              Odpowiedz

napiszcie i jakich lekarzy się leczycie.Ewentualnie jakie leki przyjmujecie

Gość_Nerwus
                Zgłoś
                Odpowiedz

Szaginian tylko i wyłącznie, ja byłem jeszcze u Potockiej (?? nie pamiętam nazwiska), która niewiele mi pomogła, a psycholog to bodajże o ile pamiętam to pani Lesisz :) zarejestruj się na forum o nerwicy i tam mnie znajdź - Kapitan Żbik mam nick, to Ci powiem co i jak, tylko zabiegany jestem więc mogę odpisywać z opóźnieniem

Gość_ja
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nerwica- co ona ma wspólnego z chorobą psychiczną? Mając nerwicę robicie z siebie osobami chorymi psychicznie?A tak myśląc-tak się stanie. Nie zastanowiliście? Człowiek-to emocja. A gdy nie mamy harmonii w ciele,duszy i umyśle-emocje nas przerastają. Trzeba poznać siebie- kimś się jest,dlaczego się jest, w jakim celu. Poznać siebie i prawdę, jak trzeba postępować. Polecam terapię regresyjną-uwolnić karmę. I twoje życie jest spokojne i radosne. Receptę sam znajdziesz,a ja ciebie poprowadzę.Powodzenia.Nerwicy się nie leczy, bo wróci, nerwicy się pozbywa raz na dobre.

Gość_odpowiadający
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ale JAK???????????

I GDZIE??????????

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

odpowiadający - co za bzdury! Gdzies cos przeczytałes i teraz się wymądrzasz robiąc wiecej szkody niz pozytku. Nerwica nie jest CHOROBĄ PSYCHICZNĄ tylko zaburzeniem (może byc chwilowe) nie "rób" więc za psychologa czy psychiatrę! OK?

Nerwica jest CAŁKOWICIE wyleczalna. na poczatek psychiatra, a potem psycholog i bedzie oK.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Ktoś wcześniej b.dobrze napisał,że nerwica ma swoje przyczyny i trzeba do nich dotrzec.A zrobi to tylko dobbry lekarz psychiatra,ktory przeprowdzi z nami wywiad.Sięgnie do naszego dziecinstwa,bo czesto przezycia z tego okresu odbijaja sie na nas w okresie dojrzalym.i pamiętajcie,że nie leczona nerwica może doprowadzic do depresji.Tak było w moim przypadku.Korzystalam z porad kilku ostrowieckich lekarzy.Niestety,tylko przepisywali silne leki,a ze mna było coraz gorzej.Nie mogłam już funkcjonowac,pracowac,wychodzic z domu.I ktoś polecil dr Szaginiana.Bylam zaskoczona jego podejsciem do mnie,jego zainteresowaniem sie moimi problemami.Pomoglo mi tylko odpowiednie leczenie farmakologiczne,podejscie tego lekarza do moich problemow i wyrozumialosc domownikow.Jestem juz zdrowa,ale ciagle pod kontrola doktora,bo niestety ta choroba lubi powracac.Powodzenia nerwusie.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

To prawda , Szaginian wyciągnał mnie ze strasznej depresji posmierci mojej córki. Wiec z nerwicy też Cie wyciągnie. Powodzenia nerwus

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 38

odpowiadający gdzie się tym zajmujesz? Jak Cie mozna znaleźć?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę