Witam! Czy ktoś może się pozbył tego dziadostwa, ewentualnie jest w trakcie leczenia. Podzielcie się proszę swoimi doświadczeniami.
Przede wszystkim to już chyba miałem 100 zawałów. Oczywiście wszystkie badania OK. ból w klatce drętwienie przeważnie lewej ręki noi ten ciągły niepokój
Nie macie się czym martwić -latałem na ekg, na echo serca, różne dziwne badania, "zawałów" miałem tysiące, wszystko ustało po podleczeniu nerwicy i od długiego czasu nic takiego mi się nie przytrafia. Jeśli będzie potrzeba, podam dane kontaktowe dla szukających pomocy, bo wiem ile osoba, która z tego wyszła może pomóc i dać nadziei
Jeżeli możesz to napisz gdzie i jak się leczyłeś bo ja już nie wyrabiam!!!
Hm...ja też tak mam. Nerwy, stres, kołatanie serca, uderzenia gorąca w takich momentach, jakieś dziwne naloty myśli pełnych obaw, lęku, duszności, zawroty głowy, kłucie w ok. serca, a nawet chwile niemal omdleń. Ciężko samemu to pokonać, bo ciężko przezwyciężyć te myśli, ale tylko ja wiem co czuję w środku bo nikt tego na zew. raczej nie zauważy. Takie stany utrudniają normalne funkcjonowanie i naprawdę ciężko z tym żyć. Ja nie leczę tego ale coraz trudniej mi funkcjonować.
Mam to sami co gość "+i=" i tez radze sobei z tym sam raz jest gorzej raz jest lepiej ale jakoś daje sie rade. może kiedyś to wsyztsko ustapi..:) najgorzej mnie dopada jak mam gdzieś jechać autem w trase. Ale jakoś trzeba sobie dawać z tym "gó***m" rade. POZDRAWIAM i ŻYCZĘ WYTRWAŁOŚCI!
Nerwus po południu wszystko Ci napiszę dam Ci kontakt do siebie ;)
Pozbyłem się (choć w 100% Ci nie powiem, by nie zapeszyć). miałem tragicznie silną nerwicę lękową przez jakieś 3 lata, potem coraz słabsza, teraz praktycznie o niej nie pamiętam :) Dr Szaginian plus wspaniała pani psycholog z Kielc (nie pamiętam niestety nazwiska) i własne pasje plus znajomi. Czuję się naprawdę świetnie :)
Psychiatra, terapia, leki... Dasz radę!
ponoc uprawianie sportu pomaga na to schorzenie albo wogole jakas pasja na przyklad gra na perkusji;)
hej Nerwus :)
Chyba jest nas (niestety) wielu, co boryka się z różnymi "odmianami" nerwic, ja jestem w trakcje psychoterapii,są również konsultacje u psychiatry ( teraz odstawiamy leki ), mam nadzieje że dam radę, zawsze warto próbować, dużo siedzi w naszych głowach.Powodzenia i nie dawaj się ! :P
Masz TLC? Na tym kanale jest program o nerwicach lękowych i sposobach jak sobie z nimi radzić...