Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Neostrada - 6 Mb

Ilość postów: 50 | Odsłon: 3196 | Najnowszy post
  • Neostrada - 6 Mb

Witam co myslicie o ofercie Neostrada 6mb, wlasnie zamowilem kuriera z aneksem do umowy, koszt za miesiac 60zł, a teraz za 1mb place 56zł

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Neostrada - 6 Mb

to neostrada poszla tak daleko ze maja neta 6mb ? SZOK!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Neostrada - 6 Mb

D R O G O .

Sprawdź sobie ofertę Netii. Jaki drut taki internet.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Netia też nie jest lepsza - obiecują 20MB a ledwo wydala 10 MB.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Vectra - 60 zł 8Mb od 12.00 do 24.00, później 16Mb. Mam i jestem very happy :)

Gość_www
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja tam z neostrady zadowolony jestem dlatego biore to 6mb, chcialem opinie a nie polecanie innych. Od dobrych 5-6 lat korzystam z Neostrady i nie narzekam, a ze drogo, mozliwe. Operatora nie zmienie bo mam umowe

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a co do vectry nie jestem z Ostrowca wiec nie wiem czy da rade dalej

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tez zamowilam 6Mb z notebookiem i bd placila 94 zl. Livebox juz przyszedl kurierem ale na notebook musze czekac 30 dni .. ;/ nie wiem czemu tak ... skoro wczesniej ustalamlam date odbioru .

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

A z czego konkretnie jestes zadowolony ? Ze placisz 60 za 1mb ? Czy poprostu boisz sie zmian na lepsze ?

Ja wlasnie mialem taki dylemat z Netia ze "meczylem sie" przez kilka lat z nadzieja ze net przyspieszy.

Ciagle 50zl i 2mb bez nadziei na przyspieszenie az w koncu mi sie znudzilo i wlasnie podpisalem umowe z Vectra gdzie 24mb (!!!) mi wychodzi za 50-60zl

teoost
          Zgłoś
          Odpowiedz

zadowolony jestem gdyz nie mialem powazniejszych problemow od 5 lat. przy 1 mb upload wynosi max 130-140 kb/s . Mam nadzieje ze teraz bedzie kolo 400kb/s

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

No to Cie zaskocze.

W Netii tez nie mialem zadnych powazniejszych problemow.

Pisalem pytanie tu na forum o Vectrze - tez nikt nie mial nigdy powazniejszych problemow.

Mam kilka internetow mobilnych - tez zazwyczaj nie mam zadnych problemow.

Wychodzi na to ze czasy problemow (jak np. kiedys w blokowym czy innych lokalbych) juz minely.

Tak wiec to tylko "przywiazanie" przez co czesto wiele sie traci

teoost
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

jesteś zadowolony więc po co pytasz i zadajesz nie zrozumiałe pytanie twierdzące,że nie zrezygnujesz i bierzesz to co ci dają .Po co ci opinia innych śmiecisz tylko na forum

Gość_bb
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Zapomniałeś dodać ,że abo za telefon tez bulisz ;) . a jaki będziesz miał ten net czas pokaże nadal w Ostrowcu są kable ,że więcej niż 2 mega nie pójdzie .

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tak zgadza sie jest to pakiet i z telefonem i z telewizja. Ogolnie juz nie o to mi chodzilo w poscie tylko bardziej o to ze nie warto uparcie siedziec przy jednym operatorze bo sie jest "zadowolonym" skoro inni daja wiecej.

Mysle ze wiecej niz 2mb bedzie napewno co nie zmienia faktu ze nawet jak bedzie 6mb to i tak zalpace za 6 tyle co teraz place za 2 - oczywiscie bierzemy pod uwage czarny scenariusz

teoost
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

taka sama kich ajk i wszedzie poza tym co z tego ze masz 6 czy 26 i tak szybciej nic nie sciagniesz niz 4 bo taki ma limit wydajnosci Polska

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Musicie zrozumieć ludeczkowie ze Netia i Neostrada to to samo g ,jedno i drugie idzie po tych samych łaczach i po tych samych urzadzeniach wiec jak masz dziadoska siec to tak samo dziadoslk bedzie chodzic netia co i neostrada a serwery m,ja ograniczona predksc i czy bedziesz miec 20 czy 8 a nawet 40 to i tak nic nie sciagniesz szybciej gdyz serwery maja ograniczenie do pewnej [predkosci wiec czasami warto sie zastanowic czy warto przeplacac:))))za cos co i tak jest fikcja :))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

1. A jak ustawie na raz 10 plikow z zagranicznych serwerow tez nic szybciej nie sciagne ?

2. To mam zostac przy tym co mam i placic tyle samo bo "szybciej nie sciagne" ?

3. Skad wiesz co przyniosa najblizsze miesiace w zakresie wydajnosci w Polsce ?

ps. Wiesz .. ok 3 lat temu kupilem monitor do komputera za kupe forsy. Doradzili mi ze nie ma co kupowac z wejsciem Hdmi bo to jeszcze dlugo nie wejdzie w standard.

Co maja do powiedzenia dzisiaj ?

teoost
        Zgłoś
        Odpowiedz

ale po co mam zrywac jakies umowy itd, jak za cene ktora teraz place za 1mb bede mial nazwijmy to teoretycznie 6mb, wystarczy jak bedzie 300-400 kb/s uploadu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery