Chcę kupić nawigację samochodową w miarę niedrogą a dobrą jaką polecacie i gdzie można kupić w Ostrowcu?
Mam Mio (juz drugie) - srednio raz w roku mi sie cos w nim psuje - narazie jeszcze jest na gwarancji.
Nie wiem jak z awaryjnoscia innych modeli.
A gdzie kupic ? Najlepiej sprawdzic ceny w internecie.
W media expert jest LARK za 165 zł. Urządzenie nie jest zablokowane, na kartę pamięci można wgrać dowolną mapę bez żadnego problemu.
Kup sobie w necie jakąś zwykłą bez blokady, potem ściągasz z netu za free najnowszą automapę, instalujesz i masz nawigację za którą w sklepie musiałbyś dać z jakieś 5 stówek :) Ja mam urządzenie pentagram NOMAD EVO 4.3 kupione za 190 zł w necie + koszt wysyłki i z zainstalowaną automapą hula że hej, także polecam.
Lark jest chyba najbardziej konfigurowalny. Ale dobrze sie sprawdza mapaMap Top. Tania mapa a od paru lat prowadzi mnie bezblednie gdzie trzeba.
Automapę instaluje się w bardzo prosty sposób. Jak już się ściągnie programik to przystępujemy do instalacji i jak każdy inny program instalujemy wykonując polecenia wyświetlane na ekranie. W pewnym momencie jest ramka z opcją rejestruj automapę, wtedy trzeba tę opcję odznaczyć i już, cała tajemnica. Całą instalacja na karcie trwa nie dłużej niż 5 minut. Powodzenia :-)