ja elką z nową supia w tamtym roku jechalem 120 ;-D
Uczą jeździć :) ?
Chyba to zmowa z drogówką i word-ami :) "kwalifikują piratów drogowych" i o ile taki dożyje kontroli drogowej ( nie rozbije się , zabijając siebie i kogoś ) ; straci prawo jazdy. Procedura odzyskania - wiadomo jest kosztowna ... :) czyli same zyski dla miasta, szkoły jazdy i word-u :)
A na poważnie - wracając wczoraj z Sandomierza , na odcinku Opatów - Ostrowiec, miałem przyjemność z "L" na opatowskich numerach - ograniczenie na tym odcinku wynosiło 70 km , a koleś pędził ponad 90 km z hakiem ...
O kulturze jazdy nie wspomnę ... (szkoda słów)...
Jakby jechała 70/70 to byś siedział na zderzaku i czekał na okazję, żeby wyprzedzić i pomknąć 90 :)
Czemu tu się dziwić, że L-ka tyle jedzie jak często widzę, że instruktor jest w wieku kursanta!!!
najpierw szybko jedzie, a później go wolno niosą...
@Czarna, a na jakim odcinku drogi to było?
server to ty jesteś pustym blondynem.Masakra
oj biedny michałek ,niedouczony fajtłapa
ojojoj,ojoj,ojoj,ojoj,ojojoj oj,oj,oj,ooooooooooooooooo
Pomijam, żewarunki są jakie są, że droga na Kielce pozostawia wiele do życzenia itp, a ty 110 pomykasz? Gdzie głowa? Roczne doświadczenie - boję się z tobą minąć na drodze!
To jest Expresówka i prędkości się nie odczuwa dobrze wiecie i ja zdajac prawko jechałem tez prawei 130 pod koniec kursu już tak to 100 i dobrze robia bo ucza manewrów przy wysokiej predkosci tez a nie tylko przy 40km/h...