Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 78

Odp.: Nauczycielka z PSP nr 1 na Trzeciaków

Panie Mieczysławie, o dziwo nie wiem o jaką nauczycielkę chodzi i nie wiem, gdzie ta szkoła, niemniej jednak ludzie piszą prawdę, skoro po inicjałach poznały ową nauczycielkę. Tak więc niewiele da się zdziałać, jeśli piszą tu dzieciaki kiedyś gnębione czy rodzice tych dzieci.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

Czy forum jest miejscem na takie rozwazania.Proszę rozwiązywać sprawy u "źródła" , w cztery oczy bez zbednej publiki.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

Od takich rzeczy są wywiadówki a nie publiczne fora.Można kogoś bardzo powaznie skrzywdzić pisząc publicznie takie rzeczy.Proponuję zorganizowac zebranie rodziców-ustalić czy rzeczywiście takie fakty mają miejsce,porozmawiac najpierw między sobą,pozniej z tą panią jeśli syt. rzeczywiscie jest nie do opanowania to wtedy z dyrekcją a dopiero pozniej za tym idzie kuratorium.Tak by zrobił człowiek myślący.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Nauczycielka z PSP nr 1 na Trzeciaków

Moje dziecko przeżyło koszmar KOSZMAR powtarzam, przez wszystkie lata. Żadne dziecko, nie ma o pani dobrej opinii. Aż mi zazdrość było jak w innych szkołach dzieci uwielbiały swoją panią. Moją wychowawczynią 1-3 była pani Gronkowska. Cudowna osoba. Wymagająca ale ludzka. Nigdynie krzyczała na nas. Kochana osoba. Dziś jak ją spotykam miło wspominam te czasy. Moje dziecko takich wspomnien nie bedzie miało :(((((

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 82

Popieram 11.34 Wiem, bo moje dziecko też chodziło do klasy tej pani ,że miała dni , w których faktycznie była poddenerwowana. Niestety nie wynikało to tylko z jej charakteru, bo dzieciaki też potrafiły dać jej nieźle w kość. Bezstresowe wychowanie to możecie między bajki włożyć jeżeli nie chcecie wychować nieudaczników na garnuszku rodzica co najmniej do 40 -stki! Jeżeli dzieją się takie historie w klasie to najpierw kontakt z dyrekcją proponuję. Kobieta nie jest ze stali, spójrzcie trochę krytycznie na swoje pociechy i uderzcie się w pierś drodzy rodzice.

Gość_mama
          Zgłoś
          Odpowiedz

14:51 a dlaczego nie ma tematów o tych naprawdę wspaniałych nauczycielach? Hm, pomyśl zanim napiszesz i pewnie mamą nie jesteś a nauczycielką i boisz się, że i o tobie tu kiedyś wspomną. Dobrze, ze dziś są takie fora. Pisać prawdę zawsze warto.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do 15.18 Dziecko to cały obraz swojego domu rodzinnego , po wpisach niektórych rodziców należy współczuć aktywnym dziś zawodowo nauczycielom.

Gość_mama
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 85

Nawet jeśli nie jest ze stali, to nie powinna tak załatwiać spraw.

Nie stać ją na rozmów, na łagodne załatwienie konfliktu.

Jeśli dzieci nie lubią nauczyciela wtedy mu dokuczają.

Moje dziecko patrzyło jak pani znęca się na innymi, upokarza i wyzywa. Przychodziło do domui płakało, czasami przychodziło z bólem głowy od tych krzyków. Tak więc nie przesadzajmy!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ta pani miała wiele ostrzeżeń. Na rok się uspokajała a potem znów ....

Tak nie postępuje nauczyciel.

Przypomnijcie sobie dawną szkołę... Nauczyciel z klasą, z autorytetem a nie krzykacz i szarpacz .....

Gość_mmm
              Zgłoś
              Odpowiedz

Na miejscu tej pani wytoczylbym wszystkim tu pomawiajacym sprawy cywilne

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ale jakiej pani? NIKT nie podał jej nazwiska.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nikt idiota nie jest i chyba wiele Pan o takich imieniu i literze nazwiska nie pracuje z klasami 1-3 w PSP 1 w Ostrowcu.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

To żadna podstawa do oskarżenia.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 99

ale jest podana ulica i tymbardziej nr szkoły, to wystarczy zeby wygrac w sądzie

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

20:52 o ile pomówieniami są te posty. Jeśli to prawda to raczej w drugą stronę leci i wtedy nauczyciel beknie a dziś już nie cackają się z nauczycielami. Widać to w tv. Nie znam ww pani, ale nie wierzę, ze tyle osób zmyśla.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 103

No i co z tego, że jest podana ulica i nr szkoły. Przecież to jest publiczna placówka.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87

Popieram 14.51, moje dziecko też chodziło do klasy pani M i bardzo miło ją wspomina. Większa część rodziców, z którymi rozmawiam ma dobre zdanie o tej nauczycielce. A do gościa z 15.18, takie fora to nie miejsce na wylewanie pomyj na kogoś. "Pisać prawdę zawsze warto", ale czyja prawdę moją, czy Twoją, bo ja jestem zadowolona?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

16:29każdy swoją. Dziwnie się wątek rozwinął. Nie znam nauczycielki ale moje dziecko cierpiało przez inną a my rodzice olaliśmy sprawę zamiast zainteresować kuratorium czy media. Nie moja sprawa ale każdy o ile nie nagina faktów może wyrażać swoje zdanie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    16 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    WarszawaRemont.com
    Branża: Remonty
    Dodaj firmę