Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nauczyciele w LO nr 1

Ilość postów: 5 | Odsłon: 1158 | Najnowszy post
  • Nauczyciele w LO nr 1

drodzy forumowicze, co sądzicie o nauczycielach w liceum ogólnoształcącym nr 1 ? Czy potrafią przygotować dziecko do matury?

Gość_Janina
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nauczyciele w LO nr 1

Ja na przykład sądzę, że to "dziecko" ma maturę i musi się do niej przygotować. To egzamin dojrzałości - widzę, że także dla rodzica w Twoim wypadku.

Gość_asia
      Zgłoś
      Odpowiedz

popieram przedmówczynię.Chodziłam tam. Rocznik 2005. To nie nauczyciele przygotowują do matury tylko uczeń ma się uczyć. Nie można kierować się faktem czy nauczyciel przygotuje czy nie. Poza tym maturzysta to już nie takie dziecko i własny rozum powinien mieć. Lepiej powiedzieć że nauczyciel był zły i nie umiał wytłumaczyć niż że nie chciało się uczyć.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

prawda, jak uczniowi nie zależy to nauczyciel choćby na głowie stanął nie pomoże, ale rodzicom czasem się wydaję że cała odpowiedzialność spada na nauczycieli....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

tak to prawda,że to uczeń musi się uczyć do matury. ale sa nauczyciele którzy bardzo dobrze pomagaja w rozwijaniu wiedzy u uczniów.dają materiały pomocnicze,kierunkują ucznia i pozatym w dobry sposob przekazuja wiedze. Pare lat temu sama byłam uczennicą staszica i wiem,że byli nauczyciele ktorzy naprawde duzo mnie nauczyli i dobrze przygotowali. A było 2 takich co nie nauczyli mnie nic.Jak dla mnie byli niekompetentni.Także mysle ze duzo zalezy od nauczyciela.

Gość_KasiaK
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -