moje dzieci od lat chodzą do szkoły językowej "Friends" na targowej i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wysoki poziom, przykładni nauczyciele.
Mnie uczyła Pani Garbacka, nie wiem czy jeszcze uczy ale raczej tak.
Młoda kobieta około 34 lat ma. ALe bardzo dobrze tłumaczy. Dzięki niej zacząłem czaić angielski, bo tak to mi nie szło zupełnie z tym językiem, gdy poszedłem do Liceum nie umiałem powiedzieć dni Tygodnia, mature napisałem na 78% ;- )
A są jeszcze jakieś młode n-lki od ang , ktore db uczą ?:)
Pewnie: polecam panią profesor Stępniak ( świetny nauczyciel angielskiego) oraz pani Kucharska- Murzyn. Te panie znam osobiście, ale wiem że jest pani Garbacka, Jaskóła-Przygoda, Korulczyk, Gawrońska;) Wszystkie panie świetne!;)
Ja ukończyłam IV LO 9 lat temu. Przez 4 lata uczyła mnie pani Garbacka. Mam bardzo pozytywne wspomnienia z lekcji ang. Bardzo dobrze uczy. Jest (wtedy była) dosyć wymagająca ale ma zdrowe podejście do zawodu. Raczej każdy ją lubił ;-)
nauczyciele języka angielskiego - bez wyjatku
Garbacka najlepsza, była moją wychowawczynią ;) Jeżeli o angielski to ją polecam ale jako wychowawcę to raczej nie... Faworyzuje. Nie pomoże i nie zaszkodzi.
Pani Garbacka, świetna nauczycielka:)
Pani Joasia Gawrońska - ekstra babka i świetnie uczy;)
Pani Gawrońska świetny człowiek i wychowawca nauczyciel w zasadzie dobry
moja wychowawczynia byla p.Murzyn naprawde czasem to sie zloscilismy tak nas wyciskala ale dzieki temu kazdy zdal pow70%i teraz jestesmy na dobrych studiach. pani korulczyk miala czasem z nami zastepstwo tez swietna nauczycielka wogole co do norwida to z czystym sumieniem mozna powiedziec ze nauczycielki od angielskiego sa tam na najwyzszym i najlepszymm poziomie