tu naprawde nikomu nie chce sie pracować???? mogę zatrudnić tynkarzy,malarzy i myślę ze dobrze płace bo netto 3 tyś zł,praca z wyjazdem do Łodzi ,zakwaterowanie opłacam ja,i nie mam ludzi do pracy....nie wiem ,nie chce sie czy wolicie isć do MOPS.po zasiłek.Jeśli ktoś naprawde byłby zainteresowany to ogłoszenie jest w dziale Ogłszenia.mam nadzieję że admin tym razem mnie nie usunie.
3tys malarzowi, tynkarzowi? Hm, sorry, ale mój mąz jest kierowcą i znalazł pracę ciut dalej za 6tys, a za 3 zapie..ać? Trzeba być niezłym ułomem.
To taka babska pensja. Facet ma nie widzieć rodziny tydzień i za 3tys? Żałosny jesteś. Juz lepiej, żeby z MOPSU żyli niż tobie dobrze robili. Nie te czasy. To nawet 12zł /h im nie wyjdzie a sklepowa tyle za moment zarobi i wróci po 8h do domu a nie spanie w jakiejś melinie. Ludzie zaczęli się szanować.
Bo faceci w tym fachu zarabiają więcej jak 3 tys. Proszę. Szkoda że dla kobiet nie ma pracy.
napisales, ze placisz 3 tys. netto. a ile mozesz zaplacic?
bo 3 tys. miesiecznie na wyjezdzie to zadna oferta. pracownik jest z toba zwiazany 24 godz/dobę. w ostrowcu 8 godzin i reszta jest jego.
nie napisales jeszcze w jakich warunkach ta praca i ile godz miesiecznie?
umowa o prace czy smieciowka?
skoro komornik nie jest w stanie z twojej firmy sciagnac 2 tys. zl to jaka gwarancje maja pracownicy, ze im zaplacisz?
co chwila zmieniasz nazwe firmy. tylko adres na slowackiego jest taki sam.
Wam w tym Ostrowcu to naprawdę nie dogodzi nikt. Najlepiej, to jakby was noszono na rączkach i jeszcze płacili 5000tyś miesięcznie, a i tak byście narzekali, że rączki noszącego was w dupkę piją. Dajcie spokój.
https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/473931/Robert-Klocko-Novum
to Ty szukasz do pracy?
http://decyzje.uokik.gov.pl/bp/dec_prez.nsf/0/7EE1F0AF9831C896C1257EC6007BA835/$file/R%C5%81O_33_2014%20z%20dnia%2027.11.2014%20w%20sprawie%20na%C5%82o%C5%BCenia%20kary%20pieni%C4%99%C5%BCnej%20na%20Roberta%20Klocko%20za%20nieudzielenie%20informacji.pdf
poczytajcie jaki to dobry pracodawca.