tu naprawde nikomu nie chce sie pracować???? mogę zatrudnić tynkarzy,malarzy i myślę ze dobrze płace bo netto 3 tyś zł,praca z wyjazdem do Łodzi ,zakwaterowanie opłacam ja,i nie mam ludzi do pracy....nie wiem ,nie chce sie czy wolicie isć do MOPS.po zasiłek.Jeśli ktoś naprawde byłby zainteresowany to ogłoszenie jest w dziale Ogłszenia.mam nadzieję że admin tym razem mnie nie usunie.
Bo faceci w tym fachu zarabiają więcej jak 3 tys. Proszę. Szkoda że dla kobiet nie ma pracy.
Tylko większość takich firmy to są oszuści, którzy wykorzystają i nie zapłacą :) !
Myślisz, że 3tyś to dużo w delegacji? W pracy sezonowej!
3 tys. to dobre za prace na miejscu. delegacja i mieszkanie katem w roznych miastach to powinno byc co najmniej razy 2.
a to zakwaterowanie to pewnie 10 osob w pokoju 8 m2?
Ja bym skorzystal ale na miejscu mam 2,500 do ręki przy 9godzinach pracy w soboty do 13 wiec niebardzo się to kalkuluje a robota w tej samej branży przynajmniej śpię w domu na swoim wyrku a nie gdzieś na steropijanie w.ale dla tych co niemałą pracy co szkodzi się zgłosić 3tys. Na Ostrowiec to dużo ciekawe ile godzin dziennie teza nato tyrac.
odpowiedział powyżej tj.16.42 człowiek po dwóch fakultetach ze znajomością pięciu języków,jak to czytam to mnie ogarnia żałość
16:54 płaci się za pracę a nie fakultety
https://www.dlugi.info/wierzytelnosc/473931/Robert-Klocko-Novum
to Ty szukasz do pracy?
http://decyzje.uokik.gov.pl/bp/dec_prez.nsf/0/7EE1F0AF9831C896C1257EC6007BA835/$file/R%C5%81O_33_2014%20z%20dnia%2027.11.2014%20w%20sprawie%20na%C5%82o%C5%BCenia%20kary%20pieni%C4%99%C5%BCnej%20na%20Roberta%20Klocko%20za%20nieudzielenie%20informacji.pdf
poczytajcie jaki to dobry pracodawca.
napisales, ze placisz 3 tys. netto. a ile mozesz zaplacic?
bo 3 tys. miesiecznie na wyjezdzie to zadna oferta. pracownik jest z toba zwiazany 24 godz/dobę. w ostrowcu 8 godzin i reszta jest jego.
nie napisales jeszcze w jakich warunkach ta praca i ile godz miesiecznie?
umowa o prace czy smieciowka?
Ja jestem zainteresowany pracą. To jest sezonowa czy na stałe?
I niestety nie mam doświadczenia w budowlane, ale szybko się uczę
Praca jest na stało a kwota jaką podałem na okres próbny,jeśli ktos kieruje sie głupimi wpisami to prosze nie dzwonić,A ile mogę zapłacić? a co i ile pan umie.
skoro komornik nie jest w stanie z twojej firmy sciagnac 2 tys. zl to jaka gwarancje maja pracownicy, ze im zaplacisz?
co chwila zmieniasz nazwe firmy. tylko adres na slowackiego jest taki sam.
opisz cos o sobie ,o swoim komorniku bo spotkamy sie na prokuraturze za te posty.