Witam,
Monitor Samsung 943NWX - nie włącza się, matryca czarna, miga niebieska dioda i dochodzi lekki dźwięk "piszczenia" podczas zapalania się tej diody. Czytałem kilka opinii na różnych forach i może to być wiele rzeczy m.in. uszkodzony zasilacz, spuchnięte kondensatory (do wymiany), zimne luty ... . Potrzebuje kogoś, kto sie tym zajmuje i może to sprawdzić i naprawić. Proszę o maila lub telefon lub namiar na dobry serwis w Ostrowcu.
Dziękuję
Proponuję Pana Maleszaka (o ile nie pokręciłem nazwiska) - ma zakład na ul. Iłżeckiej w stonę Gutwinu po lewej stronie za marketem Carefour w budynku na pierwszym piętrze. W tym budynku jest siedziba Sieci Blokowych i jakiejś nauki jazdy. Solidny gościu, naprawiałem u niego CD Techniksa kilka lat temu, znalomi naprawiali monitorki LCD i nikt nie narzekał. Nie jest za tani ale konkretny. Nie wiem czy poniższe telefony są aktualne ale warto spróbować najpierw zadzwonić. 41-262-14-95, 695-635-522
Ja naprawiałem u znajomego znajomego ale mogę go polecić. Kilka rzeczy już mnie naprawił i nie narzekam. Nr do niego 785-718-150