Raczej nie opłaca się naprawa drukarek HP (koszt około 100zł)
Lepiej kupić nową w TESCO itp za 150zł
Napisz markę oraz model oraz jakie są objawy, to się okaże czy warto
na iłżeckie naprzeciwko starostwa w komputerowym naprawiałem hp
te drukarki z Tesco są dobre lecz tusze drogo kosztują.Wejdż na allegro i wpisz drukarka HP f2280 miał ich gostek 100 sztuk w cenie chyba 67 zł plus wysyłka(wysyłka 25-30 zł) jako towar z expozycji z 12 miesięczną gwarancją.Kupiłem taką drukarkę(drukarko-skaner) po rozpakowaniu okazuje się że jest to NOWA, nie używana.Superek drukuje ,telefonicznie gostkowi podziękowałem za dobry towar.Polecam tą treansakcję .Nie pamiętam numeru ogłoszenia,wiem że były podane dwa numery telefonów jeden z kierunkowym Bielska Białej a drugi komórkowy.W paczce jest też faktura
Na trzeciakow w infonecie naprawiaja, bodajze Maciek sie tym zajmuje. Ale nie zawsze sie oplaca naprawa tanich drukarek.
A czy może ktoś się orintuje gdzie mogę naprawić HP 2410. Problem jest z drukiem, pomimo włożenia nowych oryginalnych tuszy HP drukarka domaga się zmiany atramentów. Drukuje na niej już ze 3 lata. Proszę o podpowiedź, kto może pomóc.
czasami pomaga reset kartridża może to pomoże :
http://druknet.pl/2_instrukcje_regeneracji/8_kartridze_atramentowe/art304_resetowanie_ustawien_wskaznika_w_drukarkach_hp_wykorzystujace_kartridze_hp_21_22_27_28_56_57_58/
Dzięki spróbuje tak zrobić.
Takiej samej drukarki nie da się już kupić, stary model, którego już nie sprzedają :(
Niestety nie pomogło. Cały czas komunikat "Insert black print cartidge in right stall". Pomimo włożenia oryginalnego HP 56 na właściwe miejsce.
Może ktoś w Ostrowcu naprawia drukarki Hp atramentówki? Mam model HP 2410 all in one.
Odezwijcie się ludziska.......
Ale nie widzi ani oryginalnych ani zamienników. Ktoś kto specjalizuje się w naprawie drukarek hp, może i by pomógł, bo serwis hp nie jest w stanie pomóc, tłumaczą, że już nie mają tej drukarki w bazie. Jest za stara.
Oj widzę, że w Ostrowcu niestety brak specjalistów do naprawy atramentówek HP. A szkoda...
Kup sobie nową drukarkę, do której będą pasować te same tusze. Na opakowaniu znajdziesz symbole drukarek, w których możesz je użyć.