Te z Opatowa są mikroskopijne , mnie najbardziej jednak smakują te z Słodkiej Manufaktury.
Jadłam z Manufaktury żadnej rewelacji ,ciężkie ,szału nie ma
Zależy co komu smakuje. Ale chyba Gość z 15:06 jest w mniejszości bo jagodzianki w "Słodkiej Manufakturze" są naprawdę warte polecenia w porównaniu np. z piekarnią "Skalski".
12 lat temu najlepsze jagodzianki byly w kiosku za malym bazarkiem na osiedlu Ogrody kupowalo sie tam tez chleb bulki zawsze rano byla kolejka.
Jeśli jagodzianki są ciężkie to znaczy ,że nie są pompowane polepszaczami ale ludziom przez chemiczne,śmieciowe jedzenie zaburzyły się smaki i wolą jeść chłam!
Każde ciasto czy bułki oraz chleb pieczony na naturalnych składnikach jest cięższe od tego z polepszaczami. Za to smak bezcenny.
Dziwne babci ani mamy jagodzianki nigdy nie były ciężkie a polepszaczach nigdy nie słyszały :p
U Skalskiego są pyszne! Bardzo dużo jagód i dobre ciasto drożdżowe.
ale jagodzianki są drogie ,2-2,50 to wysoka cena jak na bułkę
Niech kosztują nawet 3 zł., ale powinny smakować jak domowe i mieć dużą ilość jagód.
Jestem tego samego zdania. Jeśli mam jeść jagodzianki to takie pełne jagód i pyszne i nie patrzę wtedy na cenę tylko jakość. Słodka manufaktura nie ma konkurencji w Ostrowcu. Jest najlepsza. Jagodzianki po prostu bajka.
Pod Telegrafem,super wypieczone i mega duzo jagod.
Próbowałam różne , ale macie rację , najlepsze z Słodkiej Manufaktury. Z prawdziwego drożdżowego ciasta i z dużą ilością jagód. Takie jak kiedyś piekła babcia.