A z biochemów kogo typujecie i dlaczego tegoroczni maturzyści nie mogą brać udziału w tym zestawieniu? Co?
z gejów to polecam strony słonecznej Italii, a ogólnie z kobitek to najlepsza jest babka od ruskiego!
nie przesadzajcie z tymi gejami u nas w szkole. Też nie lubię facetów w rurkach, no ale nie każdy musi być gejem od razu.
to, że facet ma rurki to nie znaczy, że jest gejem, jednak są tacy co są gejami i się z tym nie kryją.!
nie przesadzajmy, jakie geje..........?
Ale na serio czy robisz sb jaja ?
Ja tam wolę brunetów. Ale nie jest zły.
przewodniczący jest w elicie bronka nawet nie zwróci uwagi na ludzi nie z jego ligi podobnie jak Czarek syn pana od fizyki i wielu innych
To Bronek ma swoją elitę?!haahaha doprawdy?Kto się do niej zalicza,bo ciekawa jestem haha!
z jakiej ligi?
raczej JAKA ELITA? tego słowa używają zakompleksieni ludzie i tworzą sobie teorie o jakichś elitach, o hierarchii w szkole... śmieszne
Śmieszne są wszystkie twoje posty aleksandro zza Buga.Czytać się nie da,bez pękania zajadów.
A te twoje teorie o innych ludziach wołają o pomstę do nieba.
ja tam mam w gdzieś wasze elity, ligi i inne. Jak się nie podoba to nie wchodźcie na dane tematy i nie komentujcie. Jest XXI wiek, brak cenzury, każdy może mieć własne teorie i poglądy. A prawda jest jedna dziś się euro zaczyna i kij wam w oko