jednak uważam, że w klasach politechnicznych są najlepsze laski.
Nie znacie sie, sa dwie inne, lepsze laski u nas w szkole :)
myślę, że jeżeli chodzi o kubę i czarka to macie rację, są zadufani w sobie i nie spojrzą na innych. a co myślicie o michale mądziku? według mnie niezłe ciacho :-)
przewodniczący Kuba jest chamski, patrzy na innych z pogardą, a siebie uważa za najlepszego. co z tego, że dobrze się uczy, że wygrał olimpiadę? żałosne jest to, jak traktuje ludzi... nie wiem, co wy w nim widzicie.
A szukasz jakiegoś dla siebie?
czekałem na post o Igorze od dawna mimo iż wcześniej było ichh dużo potwierdzam jego łydki są podobne do kebabów.
Igor du bist mein bester Freund
wszyscy jesteście piękni cieszycie się?! taki temat tylko jakiś małolat mógł założyć
Mądzik to typowy lanser . teraz autem sie buja haha
Michał Mądzik to szpaner ze wsi. Wozi się samochodami rodziców hahaha nikt w rzeczywistości go nie lubi. ciekawe, kiedy się doigra, bo nastąpi to na pewno.
to prawda że mądzika nie lubią w szkole bo jest fałszywym idiotą.
wiesniak i tyle w temacie, opatowem od niego strasznie zajezdza
nie obrażajcie Opatowa hahaha :P to burak spod Nowej Słupii hahahaha
Mądzika nikt nie lubi, nawet w klasie, bo jest zakłamanym dupkiem. Jest wpatrzony w siebie i w czubek swojego nosa. Nie zdziwię się, jak obiją mu ryja.
a ktory z facetow ma najdluzeszego pytąga w bronku dziewczyny?
Zgadzam się z hypciem, bardzo fajny gostek, i to nie prawda, że nikt go w klasiie nie lubi, bo z tego co wiem to jest przewodniczącym i udziela się w samorządzie. A tak nawiązując do tematu wątku to jest megaaaa!!!
zlituj się, bądź, a nie być
To szkoda. A to prawda że uważają się za elitę i nie szanują ludzi?