dokładnie, takie wątki nie powinny mieć tu miejsca, myślałem, że forum służy do rozmów o Ostrowcu a nie plotkowaniu o kolesiach z liceum ...
Potwierdzam,zwłaszcza w 2 c (politechniczna).Jest tam wielu ,,przystojniaków''.
A z biochemów kogo typujecie i dlaczego tegoroczni maturzyści nie mogą brać udziału w tym zestawieniu? Co?
A jo wom powiem najlepse z tych wsyćkich wenglin z tych bocków ,kiełbas salcysonów to je ser śwajcarski hehehe
z gejów to polecam strony słonecznej Italii, a ogólnie z kobitek to najlepsza jest babka od ruskiego!
a przewodniczący ?
przewodniczący jest w elicie bronka nawet nie zwróci uwagi na ludzi nie z jego ligi podobnie jak Czarek syn pana od fizyki i wielu innych
To Bronek ma swoją elitę?!haahaha doprawdy?Kto się do niej zalicza,bo ciekawa jestem haha!
Może Czarek z Kubą mają się oglądać za pasztetami?
A przepraszam to oni są tacy piękni,Czarek i Kuba że są królami w IIILO?
Oni się za nikim nie oglądają, bo są wpatrzeni w siebie-.-
czarek i kuba to chyba jakiś żart, hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahaha
ja uwazam, ze kuba jest bardzo zadufany w sobie, uwaza sie za niewiadomo kogo, a tak naprawde w niczym nie jest lepszy od reszty, a nawet powiem ze gorszy. Pozdrawiam
W pierwszych jest kilka fajnych. Ania S. Ola K. Milena K. i kilka innych. ale znacznie lepiej niz np w Chreptowiczu
W trzeciej D były najładniejsze dziewczyny w szkole.
podajcie inicjały tych dziewczyn:)
przewodniczący bronka?! łee, toż to największy pasztet w mieście, nawet nie kaszana. Ludzie rzygają na jego widok nawet po zażyciu aviomarinu. Wiem, bo sam tak miałem, trudne wspomnienia ;/ Jeśli ktoś w Bronku jest ciasteczkiem, to tylko pani Budzeń. Numer buta 41, kupcie jej szpilki w Tesco i jest Wasza.
Najlepse ciacho to bajaderka z cerfura.