nie czepiaj się opatowa ty wiejski wsioku bo nie wiesz jakie to piękne miejsce. wpadnij do naszego miasta a sklepiemy ci tą wiejską dupe
zazdrość to twoja wada mózgu znam Michała i niczym wielkim się nie wyrożnia normalny gostek
chciałbym być takim wieśniakim .nikt to znaczy kto.Jeżeli ty nie zmienisz swojej zazdrości do innych to słowo doigra ciebie szybciej dopadnie.
Zgadzam się z hypciem, bardzo fajny gostek, i to nie prawda, że nikt go w klasiie nie lubi, bo z tego co wiem to jest przewodniczącym i udziela się w samorządzie. A tak nawiązując do tematu wątku to jest megaaaa!!!
michał nie wiem czy masz czas na czytanie tych bzdur na tej stronie ale dam przykład po wielkich krytykach powstają dobre filmy,extra muza,wartościowi ludzie ,tego ci życzę. Być sobą jesteś ok.
Michał pewnie zrobiłeś prawko.starzy dali mu się troche pobujać samochodem i już tyle uwag,notowania bez samochodu i tak ma dobre.
z jego charakterkiem cięzko cos poderwać
Ogarnijcie się. Ten wątek nie służy do tego, aby kogoś obrażać. Zachowujecie się jak dzeci z gimnazjum.
A nie wiecie czy Kuba T ma dziewczynę?
Jaki on jest, warto?
właśnie,Kuba T i Czarek B mają dziewczyny?
Kuba ma dziewczynę, a co do Czarka to nie wiem
To szkoda. A to prawda że uważają się za elitę i nie szanują ludzi?
Oni są chyba razem...
Nie chodzą razem z tego co wiem to każdy znich ma panne
Która Karolina może i ja bym na niej oko zawiesił ?