Witam posyłam dziecko do 1 klasy do PSP 1 NA Trzeciaków ktoś wie jakie nauczycielki będa miały 1 klasy?i poda kogoś godnego polecenia?
psp 1 to dobra szkoła i polecam wszystkie nauczycielki
ale chcialabym wiedzieć jaka jest najlepsza
A co to Twoim zdaniem znaczy najlepsza?
Sama sobie polecam , no niezła ściema, coś sie chyba Kaja_009 chciała dowiedzieć o sobie , czyżbyś była nauczycielką w tej szkole?
Ale siara,
i to cała prawda o "jedynce" - reklama z taką inteligencją....
mam już dosyć tych wątków o 1 mój rejon jest do tej szkoły ale ja tam mojej 9 letniej córki tam nie posłałam bo dla mnie to ta szkoła grubo jest przereklamowana, w Ostrowcu jest wiele szkół a nie tylko 1.
Kto wychowawcami klas 1 i oddziałów 0?
podbijam!! wiadomo kto bierze wychowawstwo???
Przecież w PSP 1 nie ma gorszych i lepszych nauczycieli, tam wszyscy są najlepsi, bo to PSP 1:) Takie pytania tylko godzą w sławę szkoły.
Po co odgrzebywac stare wątki? Widać, że lubicie bić pianę. Najlepszy nauczyciel, najlepszy lekarz, najlepszy adwokat, pielęgniarka itp... zreszta co yo znaczy nsklepszy? Każdemu co innego pasuje i podoba się w danej osobie.
Dlaczego jeszcze nie ma podanych wychowawców klas 1?? W ogole na stronie internetowej nie ma aktualnej kadry: niewiadomo kto tam uczy. Chyba już wiadomo kto bierze klase, bo spotkania organizacyjne wstępne odbywają się w maju.
Jeśli jesteś matką takiego dziecka to powinnaś wiedzieć, a nie szukać informacji tutaj i przy okazji pisać głupoty.
Kto wychowawcami klas I ?
Rodzicie dzieci przyjętych do klas 0 i 1 już od dawna wiedzą kto jest wychowawcą danej klasy .
Tak, jak wiedzą nauczyciele szkół 4 i 5 kto będzie dyrektorem wg ciebie.