Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                          • Odp.: Najlepsza kosmetyczka w Ostrowcu.

A ja uważam, że kosmetyczkom z Ostrowca w głowach się poprzewracało skoro takie niebotyczne ceny dyktują. W Warszawie czy Krakowie jest również duża konkurencja jeśli chodzi o salony kosmetyczne a cenyo wiele niższe niż w naszym mieście. najdroższy wypasiony zabieg w Krakowiekosztuje max 150zł a w Ostrowcu to 150zł. W dużym mieście można wykupić sobie zabieg na GRUPONIE, który kosztuje połowę ceny zabiego w salonie i umówić się na ten zabieg w prestiżowym salonie. Nie mówiąc już o praktykach, za które w naszym mieście płaci się od 400zł do 700zł gdzie Pani kosmetyczka bierze praktykantkę ze studiów, która robi za nią zabiegi, sprząta, myje okna i podłogi i musi jeszcze zapłacić za to, że może łaskawie odbyć praktyki przy czym czasami niejedna studentka ma wyższe kwalifikacje i poważniejsze ukończone kursy i szkolenia niż niejedna Pani kosmetyczka w Ostrowcu. Nie twierdzę, że nasze kosmetyczki są złe jednak uważam, że powinny ceny zabiegów dostosować do warunków Ostrowca i cen preparatów, na bazie których pracują> Stąd też polecam korzystanie np z mikrodermabrazji u lekarza dermatologa, który ma znacznie mocniejszy i lepszy sprzęt do wykonania takiego zabiegu czy też do zrobienia sobie kwasów również u dermatologa, który zrobi to mocniejszymi kwasami a zabieg u niego jest napewno o wiele skuteczniejszy. Również polecam botox ale nie ten robiony przez panią , która przeszła kilkugodzinne szkolenie jego podawania ale u lekarza specjalisty, który ma doświadczenie w jego wykonywaniu. Ja jestem otwarta na wszystkie nowości z dziedziny kosmetologii i jestem mocno po 40-tce więc niejeden zabieg przeszłam w swoim życiu ale szczerze polecam dbanie o siebie i dla siebie bo efekty są widoczne przez długie lata.

Gość_Maria
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Polecam Panią Klaudie na Reja

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

pamiętaj, ze korzystając z zabiegu na gruponie trzeba liczyc się z tym, ze zostanie on wykonany przez takiego własnie praktykanta...gabinety zatrudniają oddzielnych pracowników do tych zabiegów i są one wykonywane na sztukę. Zwykle to pierwsza praca/ praktyka dla takiego absolwenta kosmetologii jak ja;) znam te chwyty salonów z opowiesci kolezanek ze studiów. Dziewczyny za 1200 są zarobione po pachy bo chętnych na tani zabieg jest dużo. Albo klientka zostanie po takim "zabiegu" albo nie - małe koszta dla salonu to i mała strata...paznokcie pedicure mozna zrobic ale np. na laser albo makijaz permanentny - bałabym się!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 79

Odp.: Najlepsza kosmetyczka w Ostrowcu.

a gdzie w Ostrowcu przyjmuje dermatolog który wykonuje np laser i dermobrazję???

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Proszę o opinie,jakie efekty po mikrodermabrazji w salonie kosmetycznym Monika na Sienkiewicza.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

ja jestem bardzo zadowolona a nie robilam 1raz i zawsze wracam tam sobie robic u Izy ateraz pamiMarlenki dziewczyny sa bardzo dokladne

Gość_lubagrazyna
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

napiszcie gdzie ten salon się znajduje u Moniki

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Polecam p. Kasie Cosmo Styl

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Najlepsza jak dla mnie Pani Gabrysia przy starostwie doskonale oczyszcza twarz z tradziku nie raniac i nie wbijajac pazurow.Polecam profesjonalna przede wszystkim.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Najlepsza jest p.Anetka z gabinetu na Mickiewicza (budynek optyk i dr Prudło). Byłam w wielu salonach, ale ona jest najlepsza i najmilsza. Gabinet Sensey się nazywa chyba.

Gość_kaska
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:
    KAMO usługi elektryczne
    Branża: Elektryka
    Dodaj firmę