Glamour to porazka gdzie te dziewczyny sie uczyly nic nie potrafia .
ja polecam PANIA MARTE na polnej 84 jest swietna i doradzi na wszystkie tematy nie naciaga na kase tel 889-390-622 naprawde polecam
AniaKepa JAK ZROBI ZABIEG TO NIE CHCE SIE OD LUSTRA ODEJSC BYNAJMNIEJ MNIE
polecam Małgorzatę Turczyńską robi bardzo ładnie i atrakcyjnie ceny można się dogadać , osobiście jestem bardzo zadowolona nr 514 211 028
Widzę, że ktoś tu bardzo reklamuje Panią Małgorzatę Turczyńską, na każdym wątku związanym z kosmetyczką, czy jakimś zabiegiem występuje ten wpis:)
pff...jak ktos sie reklamuje niskimi cenami to juz wiadomo ze nic ciekawego nie ma poza nimi do zaoferowania
Po prostu na to zasługuje.
godna polecenia Ania Kepa mikrodermabrazje robi rewelka mam porownanie bo nie raz mialam robiona u innej kosmetyczki
mnie tez robila zabieg Ania mobilna widac ze dziewczyna kocha to co robi to da sie wyczuc ja jestem bardzo zadowolona
Witam,którą kosmetyczkę możecie polecić do wykonania dermabrazji?
Polecę Salon Ewa na Waryńskiego jestem klientka pani Ewy od lat i jestem bardzo zadowolona ma profesjonalny sprzęt i dobrej jakości kosmetyki
Mogę polecić p. Jolantę Malec. Chodzę regularnie na mikro. Miałam przebarwienia potrądzikowe, zaskórniki a teraz buzia jak papierek. Istotne jest to, że wykonuje mikro korundową, gdzie nie ma końcówki wielorazowego użytku więc nie ma zagrożenia zakażeniem bakteryjnym.
Dziękuję za odpowiedź.Powiedz mi proszę,czy ten zabieg trzeba powtarzać kilkakrotnie?Czy jest to drogie?Chciałam się rozeznać nim się wybiorę.Pozdrawiam
Ja tez polecam panią Jolę Malec , chodzę do niej regularnie i zawsze dobierze odpowiedni zabieg do stanu mojej cery. Wyciągnęła już moją buzię niejednokrotnie z poważnych "tarapatów". :)
Zgadzam się z poprzedniczką. Pani Jola wyciąga buzię z tarapatów, sprawdzone na sobie :-) Koszt zabiegu to już kwestia indywidualna, w zależności jakie maski itd. łączone są z mikro. Ja płacę za całość 150 zł a zabieg powtarzam co 3 miesiące, może rzadziej (międzyczasie mam też inne, ale z mikro jestem najbardziej zadowolona). Nie wiem jak u innych pań, ale u mnie widoczne efekty przyniósł już pierwszy zabieg. P. Jola przyjmuje na ul. Szczygla, tj. druga uliczka w prawo za Urzędem Skarbowym a przed Biedronką.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi,na pewno wybiorę się do Pani Joli.Pozdrawiam