Nie wiedziałam nawet,że aż tyle kosmetyczek mamy w mieście.O większości nawet nie słyszałam.
Ania na Waryńskiego , a na górze pani Ewa.
salon "Nad Kamienną" czynny w okresie zimowym od 18.00 ,latem póżniej gdy się ciemno zrobi.Pasaż pomiędzy ul Focha a mostem im.M.Popiela.polecam bo bardzo tanio,czasem za fri można zrobić tapetę
A kto tam robi zabiegi?
Droga kolezanko kosmetyczko Aniu!!! Widzę że bardzo przeszkadza ci mój autoklaw !!!
Jak ci żal du....... Ściska to też se kup autoklaw !!! Ja w przeciwieństwie do ciebie nie mówię że jesteś ubezpieczona i nawet jakby coś się komuś stało to nikt ci nic nie zrobi!!! Tylko dbam o to by każdy był bezpieczny!!!
Bo moje narzędzia są czyste i sterylizowane w autoklawie ( pakowane w torebki chirurgiczne ).
Ps. Jak jeszcze raz napiszesz na mnie co jest nieprawda, to ja wyciagne wszystkie brudy na forum ostrowca jaką to jesteś kosmetyczka !!!
CHCESZ TEGO?
NOO PROBLEM !!!
Niemal wszystkie podpisane pod tym postem SAME SIEBIE reklamują, pff!!!
Pani Domika z Reja, chodzę do niej już około 2 lat, więc wiem,że jest bardzo dobra.Polecam
Nie słuchajcie tych bredni kotki!!! Każdy pisze sam na siebie same superlatywy tylko najgorsze jest to że na kogoś się pisze brednie chcąc zwabic kogoś do siebie.
Jak do was nie chodzą to i chodzic nie będą na siłę nikogo się nie przyciągnie. Proste i logiczne . A takie oczernianie kogoś to szczyt chamstwa.
Niech się każdej wiedzie jak najlepiej ale osiągnięcie to swoją praca.
Pozdrawiam.
Pani Jola M. na Ul.Szczyglej. Uwielbiam chodzić do niej, super babeczka i guzik mnie obchodzi czy ktos napisze, ze to autoreklama. Ona nie musi, wystarczy spojrzeć w jej kajecik i zobaczyć ile ma klientek. Paznokci nie robi, jest tam babeczka z którą trzeba się umówić. P.Jola M. nigdy nie robiła paznokci. Ceny ma tak jak wszędzie, więc głupot nie piszcie co niektóre.
Polecam P. Gabrysię z Iłżeckiej. Prawdziwy fachowiec w swoim zawodzie.
Kasia na Kruczej:) Pozdrawiam
Pani Jola Malec, naprawde rewelacja! prze mila kobietka, delikatna i profesjonalna, warto do niej isc, a malo tego ma uroczy cieplutki gabinecik gdzie naprawde milo jest się zrelaksować :) natomiast nie polecam salony glamour, ne przyjemnie w srodku a do tego bardzo drogo! chyba z braku klientek.