Ja też chodzę do Pani Joli;-) ceny ma wysokie, ale wiem że jestem w dobrych rękach!
Ania Kępa - Usługi kosmetyczne ANJA z dojazdem do klienta
http://anja-ostrowiec.blogspot.com/
POLECAM!!!
Ja jestem zadowolona z usług Pani Dominiki z Reja, więc ją polecam. Do jej fachowości dochodzi kultura i sympatyczna rozmowa.
Nr telefonu poproszę
Polecam salon kosmetyczny "METAMORFOZY" ul. Krucza 2 (boczna Polnej) tel. 501-161-069 Pani Katarzyna Dobrowolska
Salon na Reja ,u p. Dominiki bardzo profesjonalnie napewno będziesz zadowolona z usług.
Że ta pani Jola taka dobra,to bym nie powiedziała,są lepsze i nie oszukuja na zabiegach szczególnie droższych
do olala23: Kochana, byłam u niej, niestety po kwaitacji, kt. wykonała, dostałam uczulenia. natomiast paznkocie, kt.mi zrobiła wytrzymały najkrócej. więc wiem, co pisze bardzo dobrze
A ile u niej kosztuje uzupełnianie?;)
Z tego co mi wiadomo p. Dominika nigdy nie robiła tipsów tylko Lidka.
Proszę do niej numer chętnie do niej pójdę.
Dziewczyny! W 100% polecam usługi kosmetyczne ANJA z dojazdem do Klienta. Ania jest świetna, godziny do wyboru, na prawdę jestem zadowolona. Duży zasób usług, które na prawdę działają! W tego co się zorientowałam to ma stronkę, z niej możecie się sporo dowiedzieć, na prawdę polecam!
bylam u ani dziewczyna jest rewelacyjna na poczatek przeprowadza rozmowe a pozniej zaczyna dzialac w moim przypadku nigdy sie nie pomylila moim zdaniem jest najlepsza kosmetyczka jaka kiedy kolwiek odwiedzilam przyjezdzam do niej z dosyc daleka .z czystym sumieniem moge polecic ja kazdemu. Do tego Ania pracuje na wysokiej jakosci produktach ostrowieckie kosmetyczki moga sie schowac ze swoimi tandetnymi kosmetykami do ktorej nie poszlam to mialam jeszcz wiecej krost dopiero Pani Ania zaradzila moiemu problemowi
pff aniu przestan juz sie wychwalac w kazdym wątku;p
Ja byłam u Pani Kingii.Ta pani jest strasznie brudna- brudne oblepione narzędzia. Brzydziłabym sie tam wrócic.Jakby nie miała czasu wyczyścić ich po zabiegu.
Tylko teraz pytanie,czy p.Kinga faktycznie ma taki bałagan i brud czy tylko "życzliwa" kosmetyczka próbuje się pozbyć konkurencji?