p. Ewa na pasazu polecam
salonik monika na sienkiewicza, pani marlena - polecam serdecznie
Salon na Reja ,u p. Dominiki bardzo profesjonalnie napewno będziesz zadowolona z usług.
Salon Glamour:)
A ile u niej kosztuje uzupełnianie?;)
ania kepa mobilnapolecam
ja polecam PANIA MARTE na polnej 84 jest swietna i doradzi na wszystkie tematy nie naciaga na kase tel 889-390-622 naprawde polecam
Ja jestem zadowolona z usług Pani Dominiki z Reja, więc ją polecam. Do jej fachowości dochodzi kultura i sympatyczna rozmowa.
pff...jak ktos sie reklamuje niskimi cenami to juz wiadomo ze nic ciekawego nie ma poza nimi do zaoferowania
Po prostu na to zasługuje.
godna polecenia Ania Kepa mikrodermabrazje robi rewelka mam porownanie bo nie raz mialam robiona u innej kosmetyczki
jola malec wcale nie taka dobra jak o niej pisza popsula mi twarz strasznie
Polecę Salon Ewa na Waryńskiego jestem klientka pani Ewy od lat i jestem bardzo zadowolona ma profesjonalny sprzęt i dobrej jakości kosmetyki
A kto tam robi zabiegi?
Kożustałam z gruponu w Krakowie. Sama wybrałam sobie kosmetyczkę do zabiegu i była to doswiadczona Pani.
Proszę o opinie,jakie efekty po mikrodermabrazji w salonie kosmetycznym Monika na Sienkiewicza.
Najlepsza jak dla mnie Pani Gabrysia przy starostwie doskonale oczyszcza twarz z tradziku nie raniac i nie wbijajac pazurow.Polecam profesjonalna przede wszystkim.