Cześć. Pytanie jaka jest najlepsza kosmetyczka w Ostrowcu ? Którą polecacie ? Z góry dziękuje :)
Na jaki zabieg jest Ci kosmetyczka potrzebna?Jak na regulację czy henna to większość zrobi to dobrze :)
Pln .. ja bardzo polecam Kosmetyczkę Joanna Lubieniecka ona ma swój gabinet na polnej 17B można również umówić się telefonicznie 692-557-367 :) naprawde polecam :)
Jest kilka na prawdę świetnych kosmetyczek w tym mieście. Ta wyżej wymieniona jest ok i ta na Sienkiewicza z imagu. Każda specjalizuje się w swoim ulubionym kierunku. Jest jeszcze Kasia w dawnej Gali, co świetnie maluje pzaznokcie
Polecam Akademię Piękna przy małym Tesco i Paulinę!
Agnieszka Iwan Image
salonik monika na sienkiewicza, pani marlena - polecam serdecznie
witam
Szukam kosmetyczki ktora dobrze robi tipsy
niestety ostrowieckie kosmetyczki, wiele odwiedziłam, ograniczają sie do prostych zabiegów (mam na myśli twarz i ciało), trzeba wyjechac z tej dziury, żeby np. usunać wągry. dla naszych jest to nieosiągalne. czasem ich porady po prostu nadają sie do kosza, odwiedzanie ich - jesli chodzi o to, co pow., może wręcz grozic katastofą
A byliście koło targowicy ( nad sklepem z biżuteria- tam gdzie laryngolodzy) u pani Kingi? Jakie wrażenia po wizycie?
gosc z 15:16
co ty gadasz wogole?? to własnie nie byłaś u tej co polecam ja wcześniej..ona robi wszystkie zabiegi a tym bardziej wągry w twoim przypadku... także odwiedź ją najpierw a potem pisz pozdrawiam!!
polecam panią Anię z salonu na Waryńskiego, tam gdzie jest też salon fryzjerski l'oreala. Ja kiedy nosiłam tipsy, a potem już sam żel na pznokciach to trzymały mi się 3, a nawet i 4 tygodnie.
pani Ania na Waryńskiego. Polecam
Polecam wizytę u Pani Dominiki na ul.Reja.Jestem z niej baardzooo zadowolona
Ja polecam p. Ewę na Słonku, górny pasaż.
Ja szczerze polecam Panią Jolantę Malec na ul.Szczyglej, nic nie poleca niepotrzebnego, nie naciąga na koszty, tylko ma bardzo dużo klientek.