Niewiecie czy w Nadarzynie w centrum handlowym Maximus można kupić pojedyńcze rzeczy czy trzeba hurtowo?
Można, dużoooo sklepów, wiec trzeba przyjechać rano,aby coś wybrać
Jak u nas: mozna kupoić i tańsze rzeczy, ale można i droższe. Wybór duży.
zacznijmy od tego ze maximus to centrum hal targowych. wiec jest hurt i detal, w około 5sklepach jest TYLKO sprzedaż hurtowa, ale wiem że po zagadaniu do ekspedientki/ekspedienta można również kupić rzeczy w detalu. W pozostałych jest detal oraz hurt (przeważnie od 5-6 sztuk się zaczyna). Na hali A można kupić min. skóry (polecam sklep MARBET) sukienki garnitury dodatki buty włoskie polskie i ogólnie jakościowo baardzo dobre rzeczy. W hali B jest super sklep EGO MAN który ma własną produkcje męskich koszul, spodni, spodenek i bluzek. Koszule kupuje od nich od paru ładnych lat i cena koszul to około 89zł (detal), ale teraz mają promocje że wszystkie koszule są w cenie 39zł, lecz nie znam końca promocji (mają swoją strone internetową więc można i tam zerknąć), oraz znajdziemy tam dużo innych sklepów z rzeczami dobrej jakości, rzeczy mniej więcej te same co na hali A lecz na B znajdziemy więcej odzierzy użytku codziennego. Jest też tam sklep który ma import i ma rzeczy ZARAZ BERSHA STRADIVARIUS REZERVET ATMOSPHERE FISHBONE itp (nie wiem czy dobrze napisałam), ale mają przystępne ceny, ponieważ jak wiemy ZARA ma super jakość za dość duże pieniądze, a tam bluzkę zary kupiłam za 69zł, jeśli ktoś się zna na jakośći to wie o czym mówie :) na hali C to Chińczycy oraz Wietnamczycy, nie powiem też mają fajne rzeczy, na hali D dużo zamkniętych sklepów ale w zoologicznym mozna cos kupić. Ponadto można smacznie zjesc : Kuchnia Turecka, Polska, Chińska i McDownald.
uważam że warto tam pojechać, bo mozna kupic super ciuszki dobre jakościowo za przystępna cenę ;)
pozdrawiam