Witam.Gdzie w Ostrowcu można nabić klimę w miarę tanio i ile biorą za 100.Pozdrawiam
rok temu najtaniej najtaniej było na pks
u p. Poznańskiego na iłżeckiej w miarę tanio, zadzwoń zapytaj
proponuję u chłopaków na wspólnej,jeżdżę do nich od kilku lat,warto.
nabić to ci każdy głupi zrobi. Łatwa kasa i tyle natomiast naprawić to już nie każdy się podejmuje i przy tym gola jak za zboże. Ja za sprężarkę regenerowana nowe sprzegło plus zawór w sprężarce oraz zawór ciśnienia plus uszczelki, oraz nabicie do pełna znani w ostrowcu nabija połowę. Zapłaciłem 380 zł plus montaż i gość walczył 3 godziny. W ostrowcu by mnie skasowali z tysiaka
a ceny na wspólnej?????
polecam rowniez wspolna w 100% bo nie jest takie zdzierstwo jak u innych za podlaczenie i itd a potem jest 300 do zaplaty :/
wczoraj dobijałem na Wspólnej , za 250 ml wyszło 40 zł .
nabijalem dzisiajna na Orlej 3 ceny przyzwoite
Byłem ostatnio u tych Panów po prostu rewelacja sprawdzili szczelność za darmo i nabili mi 500 za niewielkie pieniądze.Naprawdę polecam ten zakład i pozdrawiam tych Panów i dziękuje ślicznie.
Polecam panów na wspólnej tanio i solidnie odgrzybianie i dobicie 80 zł w zależności ile pójdzie czynnika !!!!
a był ktoś w carstystem na jasnej?
bylem na jasnej za nabicie 550 policzyli mi 110zł+ podłoczenie maszyny 40 zł i robocizna 20 zł razem 170 zł kpina nie polecam.
na Opatowskiej SKP dobili i sprawdzili na maszynie za...10zł a ustawienie zbieżności 50..normalnie bajka i od ręki a u Kunatów miałem 2 dni czekać