Panie mirku dziękujemy, że się pan o nas troszczy. Właśnie czytam, że dostane w przyszłym roku podwyżkę ekstra. gdyż pieniądze, które zasilają fundusz socjalny są mi automatycznie potrącane z pensji. Właśnie liczę, że lepiej na tym wyjdę niż na wycieczkach, na które nie zawsze jadę. Jak tak ma wyglądać pana praca w rn to chyba nie długo się spotkamy, ale w sądzie pracy.
Mireczku, nie wazne czy jedno czy 5. Jesli zamiast zajmowac sie konkretami, bedziesz narazal nas na straty to cie pozegnamy.
Zamiast funduszem socjalnym i straszeniem pracownikow oraz ograniczaniem swobody wypowiedzi innych czlonkow RN pomysl o:
- egzekucji dlugow
- instalacji licznikow gazowych
- ujednoliceniu odczytu licznikow wody
czy chocby
- ochronie pionow ccw w blokach celem ograniczenia strat ciepla poprzez zalozenie otuliny na rury
- wymiane oswietlenia przed klatkami na czujnikowe
- itd.
Ciekawe, gdzie tych ludzi pomieścisz na jednym, chyba, jak jednen proponował na Stadionie Narodowym. Co, będziecie wynajmować jakąś salę, a my będziemy za to płacić??
I mira wywiozą na taczkach albo z sądu nie wyjdzie.
A ten buldog psimen warczy az mu piana z pyska kapie
kto przed wyborami obiecywał pracę wszystkim bezrobotnym członkom?
Panie Eugeniuszu, a skąd taka wiedza?
A niech wykreśla i likwiduje, w końcu ludzie przejrzą na oczy na kogo zagłosowali a następnym razem nie posadzą na stołku populisty wywijającego kiełbasą wyborczą. Społeczeństwo już od dawna na własnej skórze odczuwa skutki działania takich karierowiczów w naszym rządze a dalej ich wybiera. Czas nauczyć się odróżniać obietnice od rzeczywistości, zacznijmy od rad nadzorczych, radnych miejskich i własnego podwórka to może kiedyś się wychowa przyzwoitych polityków.
Ludzi chce zwalniać, odbiera fundusz socjalny, który jest zgodny z prawem, w Malwie chce zrobić noclegownie dla bezdomnych - to jakaś paranoja. Kogo wybraliście do tej Rady. Ja nie mogłem głosować bo nie jestem członkiem spółdzielni.
Tym którzy głosowali na tych oszołomów i nieuków życzę dobrego samopoczucia.