Która jest, z Waszych doświadczeń, najlepsza? Ciśnienie wody, czas mycia i tp.
Proszę o rzetelne opinie.
Na Opatowskiej na Orlenie - najdłuższy czas mycia plus największe stężenie detergentu (a nie jakis tam szamponow stosowanych zamiast nich).
Potwierdzam - Orlen na Opatowskiej - 2 programy 5 zeta i samochód dobrze umyty bez większego pośpiechu.
Potwierdzam Opatoska ale tez na BP mozna dobrze umyc auto
na kuzni to taka tragedia ze wole woda z butelki chyba umyc juz lepiej
Na Opatowskiej jest najgorsza myjnia w Ostrowcu ! Chyba na innych nie myliście.
A ta na sandomierskiej za stacją diagnostyczną ?
Ja myję na Sandomierskiej za SKP, od dawna już, jednak wydaje mi się ostatnio, że ten wosk, to tak poleci na początku programu a potem chyba więcej wody jest - ale to subiektywne odczucie.
Raz mi się zdarzyło że na programie spłukiwania zrobiło mi się ponownie mycie zasadnicze...
na 11 listopada jest ok
Bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi.
Pozdrawiam
kolego tylko trzy myjnie w Ocu maja dobre cisnienie... myjnia na Żabiej-najlepsza za 3zl da rade umyc na 2 programach, na Sandomierskiej i na BP, ale najfajniej jest na Żabiej bo jest nawet automat do rozmieniania kasy, nie słuchaj auto-reklam pozrdro :p
Odezwała się autoreklama, każdy jedzie tam gdzie ma blisko. Co mi po tym że pojadę na drugi koniec miasta bo jest dobre ciśnieniem jak wracając z myjki.
Ja polecam myjnie bezdotykową na żabiej. Wydaje mi się najlepsza , najwięcej czasu, dobry detergent no i szczotka która nie rysuje nadwozia bo jest delikatna (jak na kuźni raz użyłem szczotki to sobie porysowałem zderzak... :/)
1.Opatowska 2.Żabia 3. BP 4.Sandomierska 5.11-go Listopada 6.Kuźnia
W takiej właśnie kolejności a myjnia nr 6 powinna nazywać się "skarbonka - szybki numerek...
a właśnie na Kużni obserwowałem kiedyś jak gość lał wodę bez opamietania,lał i lał jakby to pomogło jego myciu..no cóż miał jeszcze czas na liczniku..śmiech na sali jak szukacie myjni z długim czasem chyba że w błocie,gnojówce paplacie auta i dlatego potrzeba wam mase wody