Proszę o informację ,kto może umyć okna w domu prywatnym. i jaki koszt?
Do 5 okien po 10 zł. od umytego okna , 10 okien 8 zł. od okna , powyżej cena do ustalenia . Zainteresowane osoby proszę o kontakt na meila: nus4@o2.pl
to bardzo tanio - umyłam przed tygodniem, ale meil zapisany
Trudno uwierzyć,że ktoś chce umyć okno za 5zł!Myślę,że to ściema!
Szkoda,że nie wczesniej odpowiedziałaś,ale zapisałam kontakt na przyszły rok.Jest co myć,bo okien bardzo dużo./ 22:06/
Tylko raz w roku myjesz okna? Niemożliwe? Myję okna średnio co 4 miesiące i w zimę czasem już nie mogę patrzeć, że brudne, to myję od strony domu i piorę firanki. Ale wygodnictwo i chyba niechlujstwo również. Nie mogę uwierzyć.
Najwyraźniej nie masz innego zajęcia i dlatego spełniasz się jako pani domu. Myję okna wtedy, gdy są brudne. Gdzie tak jest napisane,że muszę myć okna częściej?
23:19 możesz myć co drugi dzień bo myjesz zbyt mało razy jak na 4 miesiące .
Takie są właśnie "damy" z tipsami na dloniach, a w domu syf z malarią, ale co tam liczy sie, to co ludzie widzą, a do domu się nikogo nie zaprasza.
a jak człowiek jest sam i w dodatku jeszcze mało sprawny, to też dama z tipsami? - nie każdy jest młody, zdrowy i ma rodzinę - takie firmy sprzątające to dla wielu osób byłby problem rozwiązany
a jak człowiek jest sam i w dodatku jeszcze mało sprawny, to też dama z tipsami? - nie każdy jest młody, zdrowy i ma rodzinę - takie firmy sprzątające to dla wielu osób byłby problem rozwiązany
Raz na rok? Tu nie chodzi o usługi sprzątania, bo to fajna sprawa, ale paniusia napisała, że w tym roku już ma umyte i zadzwoni za rok. A co tam, jak ktoś lubi żyć w syfie, to jego zboczenie, tylko niech nie udaje damy, bo damą trzeba się urodzić, anie udawać.
Raz na rok? Tu nie chodzi o usługi sprzątania, bo to fajna sprawa, ale paniusia napisała, że w tym roku już ma umyte i zadzwoni za rok. A co tam, jak ktoś lubi żyć w syfie, to jego zboczenie, tylko niech nie udaje damy, bo damą trzeba się urodzić, a nie udawać.
W zyciu nikt wam w tej cenie okien nie pomyje ;) zreszta praca juz odchodzi do lamusa, bo pieniadza rozdaja za darmo. Do mycia okien polecam myjke vileda, moj najlepszy zakup domowy od wielu lat. Teraz robota idzie szybko, a mam okien w domu kilkadziesiat.