POLSKA PORAZKA NIC Z NICH NIE BEDZIE CZORNI ICH OGRALI
Senegal byl mobilniejszy i tyle, silniejsi, szybsi itd niby większość gra w przeciętnych klubach angielskich ale nie zapominajmy, że w Anglii się walczy. Niestety ale raczej jest po MŚ dla Polski bo będzie trudno o 3pkt z Kolumbią. Nie oceniajmy Kolumbii po jednym indywidualnym błędzie na samym początku meczu i karnym. Grali cały mecz w osłabieniu i dość długo mięli inicjatywę do tego potrafili wyrównać stan meczu. Moim zdaniem do wymiany Milik już w tym turnieju nie powinien zagrać. Co do bramki dla mnie powinien grać bardziej doświadczony Fabiański. Obrona mamy problemy bo ani Cionek ani Bednarek nie zgrali poprawnie. Krychowiak gdyby nie bramka też słaby występ. Lewy pozytywnie, Grosicki przeciętnie, Błaszczu widać, że się starał ale to wszystko było za mało. Pazdan pozytywnie lecz mi u niego brakuje rozegrania przytrzymania trochę włączenia się do akcji ale nie wymagam w końcu środkowy obrońca. Co do Piszcza ma już 33l lepiej grać nie będzie, musimy szukać dla niego zastępcę a i tu nie widzę nikogo wybitnego. Rybus przeciętnie. No i Zieliński miał być rozgrywającym brać odpowiedzialność a tu jak na zawodnika Napoli bardzo źle. Kownacki pozytywnie przynajmniej walczył. Ogólnie cały zespół zagrał bardzo słabo. Moim zdaniem Nawałka po prostu podjął złe decyzję chciał zagrać va bank i nie wypaliło. Nie poskładał tego w całość taktycznie i personalnie.
No i wygrały i co?Przecież wiemy że sie cieszycie POpaprańcy.A jutro będziecie sie cieszyć gdy nie daj boże Polska przegra.
22 49 to ty napisałeś źe Bóg był z Meksykiem po wygranej nad Niemcami teraz Niemcy wygrali więc Bóg był z nimi? Odpowiedz
Ja perdziele-"Nie daj boże" to tylko takie powiedzenie a ten afere robi.
Teraz piszesz źe to takie powiedzenie ? Wiadomo jaki był wtedy twój zamysł ,więcej się nie błaźnij i nie mieszaj polityki do sportu bo w ten sposób szkodzisz swojej partii
Ty sie nie błażnij psychopato skoro wszędzie widzisz polityczne spiski.