Ale ile lepiej grają,strzelają do naszej pustej bramki bo Szczęsny w lesie.Wstyd .Masakra.A dlaczego nasi nie są agresywni.Pajace na boisku.
Tradycji stanie się zadość..3 mecz wygrają..
No I balon pękł...słabo gra ta ekipa...Tak jak ta inna.
Co wiekszy idiota zaraz bedzie rzucal telewizorem z okna hahaha orły tutu orły tutu haha
Z Kolumbia będzie 0:3 juz po meczu z Chile z taką gra im duzo niewróżyłem,masakra jak tak bedą grac to wstyd,ztbt wygrywac to trzeba atakowac a nie stac jak pipa na boisku
Dodatkowo, jeśli kolejny mecz będzie komentował D.Szpakowski i nadal będzie rozsiewał swoje roszczeniowo-pyszałkowate fluidy, przerżniemy go na pewno.
Magilla
Dla zwykłego człowieka ten mecz był do bani. Słaby na maxa. Gdzie ten wielki mistrz Lewy i reszta orłów tzn. przepiorek ?
Najlepszy tekst Szpakowskiego z dziś - "Jeśli nie kiedy, to teraz?".
Komentarz zbędny :)
Kilka razy wyłączyłem głos bo nie wiedziałem co jest gorsze, gra naszych piłkarzy czy komentator który żył we własnym świecie i widział co innego niż leciało na ekranie.
gość z dnia 17-06-2018 20;03 napisał tak BÓG GRAŁ Z MEKSYKIEM PRZECIWKO NIEMCOM HURA ! TO teraz DEBILU DEBILU DEBILU odpowiedz mi gdzie masz BOGA wspierającą Polską reprezentację ? odpowiedz pismaku