piszemy o pilce i na temat a jak kozaki chca sie przegadywac to mozemy zrobic mordobicie 2018 i bedziemy typowac. Jednak znajac zycie kozaki w necie pizdy w swiecie :)
killer jedziesz na mundial na konfrontację z ruskimi czy tylko kozaczysz na forum ?
nie mam nic do ruskich ani innej nacji zebym musial jechac na konfrontacje z ruskimi. Jesli mialbym jechac na mundial to obejrzec dobry mecz i zwiedzic sochi. Smieszne sa przegadowki nie zwiazane zupelnie z watkiem.
Wynik meczu polska-Senegal będzie ciężko ale wygramy dzięki Lewandowskiemu 2:1
to ty to pierwszy killer napisałeś że kozaki pizdy a teraz zmiękłeś
napisalem kozaki bo przegadujecie sie polemiki slowne zamiast pisac o pilce i mialem na mysli wasze solowki bo ja nie lubie przemocy :) moge ustawiac wam walki :) znizam poziom odpisujac na zaczepki. Masz jeszcze jakies pytania? Po co mam robic kozaka w necie jak znajac zycie wiekszosc z was to dzieci lub zakompleksieni ludzie. Jak napisze ze jestem kozak to i tak nie uwierzyc mozesz mnie obrazac bo to jest w necie popularne. Jesli jestes kozak to spotkalibysmy sie w ciemnej uliczce bo ja jade wlasnie sobie pojezdzic :) Tylko napisz mi w jakim celu i po co mial bym cie zajebac? i robic sobie problemy? Nie widze w tym celu ani korzysci :)
Fani KOD-u i opozycji proponują, komu kibicować, zamiast Polsce. Oni naprawdę to napisali :D