piszemy o pilce i na temat a jak kozaki chca sie przegadywac to mozemy zrobic mordobicie 2018 i bedziemy typowac. Jednak znajac zycie kozaki w necie pizdy w swiecie :)
to ty to pierwszy killer napisałeś że kozaki pizdy a teraz zmiękłeś
Killer dał ci do zrozumienia że pizdą jesteś ty.
Tak, a potem sie obudziles ;)
Wygra Brazylia bo ostatni Mundial wygrala w 2002r w pólfinale bedzie grala z Niemcami wielki mecz powtorka roku 2014 gdy przegrala 1;7.W finale Brazylia bedzie grac albo Hiszpania albo Francja tak wszystko wynika z drabinki turniejowej.Polska wyjdzie z grupy i 1/16 wszystko sie moze wydarzyc.
Ohydą jest wykorzystywanie zdjęcia z pogrzebu do tworzenia memów.I na dodatek Patryk Jaki umieścił je na swoim profilu. Powiedzie że to niesmaczne to za mało.
Już Kasandra atakuje. He, he. Faktycznie, może było to niefortunne ale już za to przeprosił. W czym więc problem ? Będziesz teraz tydzień to ciągnąć aby tylko mieć o czym pisać ?
Wszedłem poczytać coś o mundialu o tu takie prostactwo.
Ty się zajmij swoimi kłamstwami za które nie przeprosiłaś.Fakt ze nie fortunne ale nie każdy musi wiedzieć skąd dane zdjęcie pochodzi także daruj sobie te pouczanki obłudnico.
Jak sobie pięknie wytłumaczył wielbiciel "dojnej zmiany" przy okazji mnie jak zwykle obrażając. No ale po Tobie nie spodziewam się niczego innego. I nie,nie będę płakać w kąciku. Tacy jak Ty,nie mając nic innego do powiedzenia potrafią tylko siać wytartymi,do znudzenia takimi samymi inwektywami. Nuuuuda.
Haaaaa,stara,obłudnica,kłamczucha i hipokrytka moralizuje innych.PADŁEM.
Debile z kasandra na czele tj watek o pilce noznej, piszcie sobie glupoty w innym watku. Administrator forum powinien blokowac posty nie na temat. A jesli ktos ciagle wypowiada sie nie na temat to blokowac jego ip.
Nasi sparaliżowani przez czarnych .