Mpk likwiduje linie B i C. Czy to się kiedyś skończy ?
Dojeżdżałam linią B ze szkoły do domu, a teraz nie mam wyjścia i musze jeździć busami... szok po prostu, przecież linią B jeździło sporo osób!! głównie uczniów... kto podejmuje takie chore decyzje ???
By żyło się lepiej ... władzy.
Linia A do Ćmielowa już zlikwidowana.
Ostatni autobus kupiła poprzednia prezeska. A obecna czym sie może pochwalić??????????????Autobusy śmierdzące, zniszczone. Czy obecna pani księgowa to ma wogole jakis plan ratowania spólki czy tylko wyciąganie ręki po kasę z miasta.
Może zdobędzie się na jakiś pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . np. jak poprzednia prezeska odzyskała prawie 2mln VATU ze skarbówki.
W pełni się zgadzam, Pani Kołeczek, mimo wszystko była dobrym menadżerem, te Many, które kupiła to małe i nowoczesne autobusy, z roku 2004 bodajże. Ale przede wszystkim, ta kobieta miała wizje na tą firmę! Wg. mnie błędem jest powoływania na p.o. prezesa księgową - w MPK i OTBS, to prędzej czy później przyniesie katastrofalne skutki, w MPK już przynosi. Zobaczcie na Mzk Starachowice tam rządzi p. Kateusz, człowiek, który pracował kieydś w naszym MPK. Porównajcie teraz Mpk Ostrowiec a Mzk Starachowice!