Przy okazji sprawdzania rozkładu jazdy na stronie naszego MPK znalazłem taki oto "kwiatek":
Tytuł "Lider Rozwoju Regionalnego 2013"? Czy to jakieś żarty?
Czy za rozwój uważa się zamknięcie wielu linii autobusowych, autobusy którymi strach jeździć?
Co to za ściema !!!
masakra ;) Co to się dzieje, to chyba tak jak z tytułem Gmina Fair Play :D
Caly ten cyrk i te wszystkie malpy na to "zasluzyli" A gawiedz siedzi jak mysz pod drapacha.
To jest wczesny TYM lub pozny BAREJA !!!!
mamy prezydenta dekady to może być i MPK Liderem:)
Lider pogromcy miasta
Ale jaja ! Za grosz samokrytyki i honoru. To jest obraz naszych władz , "wali się ale jak pięknie", straszne.
MPK w ostrowcu to śmiech, ceny biletów z kosmosu a autobusy z PRLu. a jak przyjemnie za nimi jechać - taka inhalacja dla zdrowotności :P4
Pomijając absurdalność tej sytuacji mam pytanie- czy Ty Ostrowiak potrafisz czytać? Bo wrzucając na forum taką informację przydałoby się posiadać tę umiejętność. To jest nominacja, a nie tytuł więc bądź łaskaw uściślić.
Oczywiście jeśli MPK otrzyma taki tytuł to będzie dopiero granda. Ale jeszcze nie otrzymało!
Nawet nominacja w tym wypadku jest czystym absurdem.
Dla mnie nawet nominacja tej instytucji do tytułu to "jakiś absurd" (jak zauważyłeś/-aś).
Żeby dostać nominację, też trzeba się czymś w tym "liderowaniu" wyróżniać. Toż to nie plebiscyt na "Najbardziej Zardzewiały Autobus"...
Tu się z Tobą zgodzę, ale napisałeś, że MPK otrzymało tytuł, a to już wprowadzanie ludzi w błąd.
to ma być najnowsza ozdoba dla Pani Prezes za twórcze oklejanie reklamami dziur w autobusach gratulacje
niechby komisja przyznająca nagrodę przejechała się jako zwykły pasażer i jeszcze spróbowała znależć aktualny rozkład jazdy!!!!nagroda murowana !!!!życzę duuuużo czasu i wyrozumiałości dla takiej GOSPODARNOSCI
Miało być chyba NIEDOROZWOJU?
"Gratulacje" ha ha ha!